Karu video: Nascar-kuljettaja hakkasi kilpakumppaninsa radalla – vertasi itseään Mike Tysoniin

Nascar-kuljettaja Andrew Gradyn mukaan hänet kiilattiin radalta.

Nascar-kilpailussa nähtiin ikävä välikohtaus.

25.9. 15:40

Nascar-kuljettaja Andrew Grady kävi kilpakumppaninsa Davey Callihanin kimppuun lauantaina Martinsvillen radalla Yhdysvaltain Virginiassa.

Grady ja Callihan kamppailivat radalla tiukasti ja osuivat ajokeillaan yhteen, minkä seurauksena molemmat ajoivat ulos ja joutuivat keskeyttämään karsintakisan.

Grady nousi autostaan ja riensi Callihan luo syyttäen tätä rytäkästä. Pian tilanne kärjistyi ja Grady alkoi lyödä nyrkein autossa edelleen istunutta kilpakumppaniaan.

Radan toimihenkilöt tulivat nopeasti paikalle ja repivät Gradya pois auton luota. Hän kuitenkin rimpuili takaisin, yritti jatkaa hakkaamista ja lopulta potki pari kertaa Callihanin ajokin ovea.

Tilanne rauhoittui, kun silmittömästi raivonnut Grady kannettiin pois auton luota.

Grady ei osoittanut katumuksen merkkejä kärhämän jälkeen.

– Tänne tulee näitä ääliöitä, jotka ajavat kanssamme, vaikka heillä ei pitäisi olla mitään asiaa kilpailla Model stock car -luokassa, eikä liiemmin ajaa edes ruohonleikkuria, hän linjasi toimittaja Matt Weaverin Twitterissä julkaisemalla videolla.

Gradyn mielestä Callihan kiilasi hänet.

– Halusin puhua hänelle, mutta hän torjui minut. Joten tein miketysonit hänelle. Tämä on isojen poikien laji, kuljettaja jatkoi meuhkaamistaan.

Callihanin mukaan hän ei kiilannut Gradya ja oli valmis käymään tämän kanssa tilanteen läpi rauhallisesti.

Varsinainen kilpailu ajetaan Martinsvillessä sunnuntaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?