Huippuvoimistelija julkaisi kipakan päivityksen hotellihuoneensa tasosta – toi esiin puistattavia yksityiskohtia

Olympiavoittaja Angelina Melnikova järkyttyi Kazanissa.

Angelina Melnikova ei innostunut hotellihuoneestaan.

25.9. 16:32

Venäläisen voimistelijatähden Angelina Melnikovan matka Kazaniin ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Tatarstanin pääkaupungin hotellitarjonta tuotti Melnikovalle miellyttävän yöpymispaikan sijasta järkytyksen.

Melnikova, 22, avautui kohtalostaan venäläisessä sosiaalisen median alustassa Telegramissa. Hän liitti vihaiseen palautteeseensa tukun hotellin kannalta epäedullisia videoita ja kuvia.

– Tulin Kazaniin hakemaan inspiraatiota, mutta sain roskia ja huoneen täydeltä eläviä olentoja. Torakoita ei sentään näy, vaikka huoneen hajun perusteella ne piileskelevät varmasti jossain, Melnikova kirjoitti.

– Ei mitään henkilökohtaista, mutta meillä on kolmen hengen huone, jossa yhden miestä täytyy nukkua sohvalla. Sohvalla? Minne oikein päädyin? hän jatkoi avautumistaan.

Hotellikokemus oli venäläiselle siinä määrin epämiellyttävä, että hän päätyi nopeasti vaihtamaan majapaikkaa.

– Muutin toiseen hotelliin, koska nukun sohvalla ja seuraavana päivänä pitäisi mennä tekemään olympiaohjelma. En tiedä, kuinka toimivaa se on. Toiset jopa vihjasivat minulle, että huoneista löytyy edelleen eläviä olentoja, voimistelija ruoti.

Melnikova voitti Tokion olympialaisten voimistelussa joukkuekisan kultaa ja kaksi henkilökohtaista hopeaa. Hän voitti viime vuonna myös MM-kultaa moniottelussa. Venäläisen palkintokaapista löytyy myös neljä EM-kultamitalia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?