”Häkin vaarallisin mies” järjesti melkoisen show’n Las Vegasissa – yleisö reagoi villisti ruotsalaisen hurjiin puheisiin

Khamzat Chimaev järjesti häkissä melkoisen näytöksen.

Khamzat Chimaev päihitti Kevin Hollandin näytöstyyliin.

Ruotsalainen vapaaottelija Khamzat Chimaev näytti voimansa ja ketteryytensä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasissa.

Chimaev päihitti UFC 279:n toisessa pääottelussa yhdysvaltalaisen Kevin Hollandin näytöstyyliin. Chimaev kaatoi Hollandin kahdesti ottelun alkuvaiheessa. Yhdysvaltalainen oli kamppailussa täydellinen vastaantulija.

Chimaev ratkaisi mittelön sen ensimmäisessä erässä ajassa 2.13 kuristusotteellaan. Hän on voittanut uransa ottelusta 12.

Chimaev oli tulta ja tappuraa voittonsa jälkeen.

–Mitä sanotte? Sanokaa nyt jotain! Hoidan teidät kaikki. Tämä on Tshetshenia, hän pullisteli Hollandin kotiyleisön edessä.

Tshetshenitaustainen 28-vuotias julisti olevansa valmis kuolemaan kehässä. Hän ilmoitti myös olevansa häkin vaarallisin mies.

– Jahtaan teitä kaikkia. Tapan teidät kaikki! Chimaev jatkoi pullisteluaan.

Yleisö ei sulattanut ruotsalaisen puheita, vaan buuasi ja vihelsi hänelle vuolaasti.

Chimaevin piti alun perin kohdata Nate Diaz UFC 279:n pääottelussa, mutta hän ei päässyt punnituksesta läpi sen vaatimissa rajoissa.

Diaz sai vastaansa välisarjan ottelussa Tony Fergusonin, jonka hän voitti neljännessä erässä ajassa 2.52 kuristusotteella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?