Ex-olympiaurheilija Lolo Jones paljasti yksityiskohdan seksielämästään – "Minua pilkataan jatkuvasti sen takia"

Lolo Jones ei kestä enää yksinäisyyttä.

Lolo Jones on lopen uupunut deittailuun.

15.5.2022 18:55

Yhdysvaltain entinen olympiaurheilija Lolo Jones on avautunut Instagramissa henkilökohtaisen elämänsä murheista. Jones, 39, pyytää päivityksessään Jumalan apua rakkauselämäänsä.

– Minua pilkataan jatkuvasti sen takia, että en halua harrastaa seksiä ennen avioliittoa. Miehet lähettävät minulle yksityisviestejä, että olen liian vanha. Minua itkettää. Jumala, missä olet? Jones tilittää.

Jones on osallistunut aktiiviuransa jälkeen moniin tosi-tv-ohjelmiin. Julkkisten Big Brotherissa hän paljasti vakaumuksestaan kieltäytyä esiaviollisesta seksistä.

– Se oli virhe. Se tappoi kaikki mahdollisuuteni deittailla, Jones kertoi kaksi vuotta sitten New York Postille.

Jones kertoo päivityksessä joutuneensa lopettamaan kahdeksan kuukautta kestäneen viestittelyn miehen kanssa, joka ei Jonesin mielestä ollut valmis ottamaan häntä tosissaan.

– Hän puhui minulle avioliitosta ja lapsista, mutta ei koskaan vaivautunut järjestämään aikaa nähdäkseen minua. Olen vuosi vuodelta halunnut entistä voimakkaammin päästä naimisiin ja epätoivoisesti toivonut voivani perustaa perheen. Ja sydämeni vain särjetään toistuvasti, Jones vuodatti.

– Sydämeni tuntuu niin raskaalta. Olen täysin uupunut deittailuun. Olen toistuvasti pyytänyt Jumalaa suomaan minulle hyvän miehen. Olen rukoillut vuosia ja vuodattanut lukemattomia kyyneleitä löytääkseni miehen, Jones kirjoitti.

Kilpailu-urallaan Jones edusti Yhdysvaltoja useissa arvokisoissa. Hän voitti kahdesti yleisurheilun halli-MM-kultaa 60 metrin aitajuoksussa.

Jones saavutti urallaan olympiaurheilijan statuksen niin kesä- kuin talviolympialaisissa siirryttyään yleisurheilu-uransa loppupuolella rattikelkkailuun. Jones voitti lajissa kaksi maailmanmestaruutta ja kilpaili Sotshin talvikisoissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?