Snookertähti sai tuomion naisen pahoinpitelystä – valvontakamera tallensi jatkuvan hakkaamisen ja potkimisen

Liang Wenbo tuomittiin sakkorangaistukseen ja yhdyskuntapalveluun.

Liang Wenbo pahoinpiteli naista rajusti Sheffieldissä.

3.4.2022 8:22

Kiinalainen snookertähti Liang Wenbo sai tuomion pahoinpitelystä. Hän lyö ja potki toistuvasti naista Sheffieldin keskustassa Britanniassa viime heinäkuussa, kertoo ITV.

Liangin, 35, riitä naisen kanssa tallentui valvontakameraan, ja myöhemmin snookeristin nähtiin raahaavan samaa naista maata pitkin ja jatkavan tämän pahoinpitelyä. Tilanne jatkui, vaikka silminnäkijä yritti tulla väliin. Nainen sai lopulta soitettua hätänumeroon

Kameroihin tallentui Liang työntämässä naista seinää vasten ja lyömässä tätä useita kertoja. Hänet tuomittiin reilun 1 600 euron sakkoihin ja 12 kuukauden yhdyskuntapalvelukseen.

– Liang syyllistyi pitkäkestoiseen ja harkittuun naispuolisen uhrin pahoinpitelyyn ja jätti tämän myöhään yöllä pahaan pulaan, syyttäjä kuvaili pelaajan tekoa.

Liang on tällä hetkellä snookerin maailmanlistalla sijalla 33. Hän on voittanut urallaan nuorten maailmanmestaruuden vuonna 2005 ja Englannin avoimen mestaruusturnauksen 2016.

Lue lisää: Snookerin hämmästyttävä Kiina-ilmiö puhuttaa olympialaisissakin – uusi supertähti Zhao Xintong IS:lle: ”Mahdollisuus hyvään elämään”

Lue lisää: Snookerin huippuottelussa täysin poikkeuksellinen loppu – Neil Robertson murtui kyyneliin dramaattisen ihmenousunsa jälkeen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?