Katso Finnish Pool Tourin osakilpailun ratkaisuhetket Hyvinkäältä suorana ISTV:ssä – finaali käynnissä!

ISTV näyttää poolin kärkisarjan Finnish Pool Tourin osakilpailun ratkaisuhetket Hyvinkäältä suorana lähetyksenä sunnuntaina 3.4.2022 kello 13.00 alkaen.

29.3.2022 14:38 | Päivitetty 3.4.2022 15:27

Mapon Finnish Pool Tourilla pelaavat Suomen parhaat poolpelaajat. Hyvinkään Musta Kasi -biljardisalilla pelattavassa turnauksessa lajina on nopeatempoinen 9-pallo.

Suomen ykköspelaaja Petri Makkonen on voittanut viime syksynä pelatut kaksi aiempaa osakilpailua ja on ehdottomasti kisan suurimpia voittajasuosikkeja. Katseet kohdistuvat myös mm. Jani Uskiin, tuoreeseen 9-pallon EM-pronssimitalistiin.

Petri Makkonen on Suomen rankingin ykköspelaaja ja tuore EM-joukkuekultamitalisti.

ISTV näyttää suorana lähetyksenä kilpailun ratkaisevat ottelut, toisen välierän ja finaalin. Koska välierät pelataan kahdella pöydällä yhtä aikaa, vain toista niistä seurataan lähetyksessä. Lähetys alkaa artikkelin yllä olevassa videoruudussa kello 13.00 välierällä ja jatkuu kello 15.15 alkavalla finaalilla. Lähetys näkyy vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

9-pallossa tarkoituksena on pussittaa pallot numerojärjestyksessä pienimmästä alkaen. Se pelaajista, joka pussittaa ysin hyväksytysti, voittaa erän. Ottelut pelataan kahdeksaan erävoittoon, vuoroaloituksin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?