Entistä UFC-mestaria epäillään murhan yrityksestä – jahtasi ja ampui toista miestä liikenteen seassa

Cain Velasquez ampui miestä, jota syytetään Velasquezin 4-vuotiaan sukulaislapsen ahdistelusta.

Cain Velasquez (kuvassa) menetti UFC:n mestaruusvyönsä vuonna 2015 hävittyään Fabrizio Werdumille.

3.3.2022 23:11

Entistä UFC:n raskaansarjan mestaria Cain Velasquezia, 39, epäillään murhan yrityksestä, NBC uutisoi.

Poliisiraporttien mukaan Velasquez ampui autossa istunutta miestä, jota syytetään 4-vuotiaan lapsen seksuaalisesta ahdistelusta. Autossa oli myös kaksi miehen sukulaista. Toinen heistä oli 63-vuotias mies, joka haavoittui luodista.

Ammuskelu tapahtui maanantaina Santa Claran kaupungissa Kaliforniassa.

4-vuotias lapsi on sukua Velasquezille. Helmikuussa Santa Claran viranomaiset saivat tiedon, jonka mukaan lasta oltiin kosketeltu asiattomasti useita kertoja. Syytetty mies pidätettiin, mutta hänet vapautettiin myöhemmin.

Miehelle määrättiin jäljitysranneke ja lähestymiskielto alle 14-vuotiaita lapsia kohtaan. Hän oli menossa hakemaan rannekettaan maanantai-iltapäivänä, kun Velasquez ajoi lava-autonsa tämän autoa päin ja alkoi ampua.

Kovavauhtinen takaa-ajo jatkui ruuhkaisilla teillä peräti 18 kilometriä. NBC julkaisi myös lyhyen videopätkän takaa-ajosta.

Murhan yritys on vain yksi useista syytöksistä, jotka kohtaavat Velasquezia. Hänen jahtaamansa mies ei loukkaantunut ammuskelussa.

Entinen UFC:n kääpiösarjan ja kärpässarjan mestari Henry Cejudo on puolustanut Velasquezia äänekkäästi.

– Olen tuntenut tämän miehen puolet elämästäni ja tiedän, että hän tekisi mitä tahansa perheensä puolesta, Cejudo kirjoitti Twitterissä aihetunnisteella Vapauttakaa Cain Velasquez.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?