Jari ”Bull” Mentulan läheinen ystävä menehtyi traagisesti 39-vuotiaana – suomalaisjätiltä riipaiseva viesti

Sergio Fernández ammuttiin kuoliaaksi ryöstön yhteydessä, lähteet kertovat. Espanjalainen vieraili useasti Suomessa ystävänsä Jari ”Bull” Mentulan luona.

Jari ”Bull” Mentula suree ystävänsä kuolemaa.

26.1. 18:23

Espanjalainen kehonrakentaja Sergio Fernández on menehtynyt. Fernándezin vaimo vahvistaa asian Instagramissa. Hän oli kuollessaan 39-vuotias.

– Kuka olisi uskonut, että tämä olisi viimeinen yhteiskuvamme, rakas, että tämä olisi viimeinen illallisemme, viimeinen jälkiruokamme, viimeinen päivämme perheenä, Fernándezin puoliso kirjoittaa Instagramissa oletettavasti parin viimeisen yhteiskuvan oheen.

Atlántico-sivuston mukaan Fernández ammuttiin kuoliaaksi tiistaina Meksikossa ryöstön yhteydessä. Sivuston mukaan kaksi ryöstäjää yritti varastaa kehon­rakentajan auton.

Sivuston mukaan poliisilähteistä selviää, että ryöstö tapahtui Naucalpanin kaupungissa, jossa sijaitsee Fernándezin omistama kuntosali.

Fernández oli saanut juuri lapsen vaimonsa kanssa, sivusto kertoo.

Fernándezilla oli läheiset suhteet suomalaiseen kehonrakentajaan Jari ”Bull” Mentulaan. Mentula muisti ystäväänsä keskiviikkona Instagramissa, johon hän oli koostanut videon hetkistä espanjalaisen kanssa.

– Elät aina muistoissamme veljeni, Mentula kirjoitti päivityksen oheen.

Elokuussa 2021 ilmestyneessä Marika Lehdon kirjassa Härkävuosi – Jari ”Bull” Mentulan tarina (WSOY) Mentula kuvailee välejään Fernándeziin:

Vuonna 2014 minun ja Marun [Mentulan vaimo] läheinen ystävä, espanjalainen kehonrakentaja Sergio Fernandez vierailee kotonamme Vuoreksessa, josta olen ostanut meille hienon talon. Tutustuin Sergioon kaksi vuotta aiemmin Saksan ammattilais­kilpailuissa. Sen jälkeen olemme kyläilleet useita kertoja toistemme luona treenamassa ja jakamassa elämäämme. Hän on minulle ja Marulle molemmille kuin veli, perheenjäsen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?