Vapaaottelija koki kauhean kohtalon ravintolan edessä – sai kuolettavia iskuja puukosta

Brasilialainen Maiquel Falcao menehtyi vammoihinsa sairaalassa.

Maiquel Falcaon painoluokka oli pääasiassa kevyt raskassarja. Kuva on vuodelta 2016, kun Falcao kävi ottelemassa Venäjän Vladivostokissa.

25.1. 0:05

Brasilialainen vapaaottelija Maiquel Falcao on kuollut puukotuksessa saamiinsa vammoihin. Falcao oli kuollessaan 40-vuotias.

Puukotus tapahtui Falcaon kotikaupungissa Pelotasissa baarin edessä sunnuntaina aamuyöllä ennen kello neljää.

Tapauksesta kertoin brasilialainen Gaucha ZH.

Tapauksen yksityiskohdat ovat vielä kovasti hämärän peitossa. Falcao löydettiin baarin edestä makaamasta kaksi viiltohaavaa vatsassaan. Tekijää tai tekovälinettä ei ole löydetty. Myöskään silminnäkijöitä ei ole ilmaantunut poliisin tietoon, eikä teon motiivi ole tiedossa.

Falcao vietiin sairaalaan, mutta häntä ei enää pystytty pelastamaan.

Falcao on otellut kerran vapaaottelujärjestö UFC:n tapahtumassa. Hän voitti kiistanalaisessa ottelussa Gerald Harrisin marraskuussa 2010. Seuraavana vuonna hän sai kuitenkin potkut UFC:stä, kun hän oli aikaisemmin pahoinpidellyt naista yökerhon edessä Brasiliassa.

UFC:n jälkeen Falcao otteli toisessa vapaaotteluorganisaatiossa Bellatorissa vuodet 2012–13 ja nousi keskisarjan turnausvoittajaksi. Falcao kuitenkin erotettiin Bellatoristakin kesäkuussa 2013 kotimaassaan tapahtuneen huoltoasematappelun jälkeen. Falcaon ystävä mukiloitiin teho-osastolle, Falcao itse selvisi lievemmin vammoin.

Tappelu sai alkunsa, kun Falcao alkoi ahdistella huoltoasemalla naista, ja naisen miespuoliset ystävät tulivat hätiin.

Bellatorin jälkeen Falcao otteli pienemmissä vapaaotteluilloissa eri puolilla maailmaa.

Hänen Instagram-tilillään oli kuva mm. ottelumatkalta Venäjälle, ja samassa kuvassa esiintyy Venäjän presidentti Vladimir Putin.

Uransa aikana Falcao otteli 59 kertaa ja voitti otteluista 40.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?