Paige VanZant paljasti, minkälaisia kuvia lähettää Austin Vanderfordille - Urheilu - Ilta-Sanomat

Paige VanZant, 27, paljasti somessa, millaisia kuvia hän lähetti aviomiehelleen suhteen alussa – nykyisin siippa saa aivan toisenlaisia kuvia

Paige VanZant ja Austin Vanderford ovat kamppailu-urheilupariskunta.

Paige VanZant otteli UFC:ssä vuosina 2014–20.

8.12.2021 20:04

Kamppailu-urheilija ja sosiaalisen median vaikuttaja Paige VanZant kertoi Instagramissa, että hän lähettää nykyisin hyvin erilaisia kuvia aviomiehelleen Austin Vanderfordille kuin aivan suhteen alussa.

VanZant, 27, julkaisi sarjan kuvia, joista ero näkyy. Vuonna 2017 alkaneen suhteen alkuvaiheessa nainen lähetti itsestään kuvia, joissa poseeraa vähissä vaatteissa, kuten bikineissä tai pitsihepeneissä.

Nykyisin, kolmen vuoden avioliiton jälkeen, Vanderford saa hyvin arkisia kuvia, joissa VanZant näyttää esimerkiksi keskisormea tai on hölkällä verkkareissa.

VanZantin kuvakoosteen näet alla olevalta videolta.

– Internet saa nykyisin parhaat palat minusta. Sori Austin, VanZant ilkkui 31-vuotiaalle miehelleen.

VanZant tienaa nykyisin rahaa ottelemisen ohella julkaisemalla itsestään roisia kuvamateriaalia maksua vastaan verkkosivuillaan.

Lue lisää: UFC-kaunotar Paige VanZant päätti miehensä kanssa, että koronaeristys sujuu parhaiten alasti – julkaisi todisteet somessa 2,4 miljoonalle seuraajalleen

VanZantin seuraajat riemastuivat päivityksestä.

– Tämä on niin väärin, kuuluisa vapaaottelutuomari Mike Beltran kommentoi nauruhymiöiden kera.

– Elämä on julmaa, vapaaottelun asiantuntija Robin Black kirjoitti.

– Pöh, nämä tuoreemmat kuvat ovat todellista rakkautta, eräs seuraaja sanoi.

VanZant otteli vapaaotteluorganisaatio UFC:ssä vuosina 2014–20. Sen jälkeen hän on hävinnyt kahdesti nyrkkeilypromootio BKFC:ssä, jossa otellaan ilman hanskoja.

Vanderford on Bellator-promootion vapaaottelija, joka ei ole ammattilaisurallaan vielä hävinnyt. Hänen tuloslistansa on 11 voittoa, nolla tappiota ja nolla ratkaisematonta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?