Emma Kimiläinen hakee puolisonsa kanssa avioeroa

Kimiläisellä ja hänen aviomiehellään on yksi yhteinen lapsi.

Emma Kimiläinen hakee miehensä kanssa yhdessä avioeroa.

29.10.2021 10:53

Autourheilija Emma Kimiläinen hakee avioeroa. Helsingin käräjäoikeus vahvisti Ilta-Sanomille, että avioerohakemus on tullut vireille torstaina 28.10. Pariskunta on hakenut eroa yhdessä.

Ilta-Sanomat tavoitti Kimiläisen, joka ei halunnut kommentoida asiaa.

-Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu. Mutta en ole koskaan kommentoinut yksityiselämäni piiriin kuuluvia asioita, enkä kommentoi nytkään. Toivon, että kaikki kunnioittavat tätä päätöstä. Mukavaa syksyn jatkoa, Kimiläinen sanoi hyväntuulisena.

Kimiläinen ja hänen aviomiehensä ovat olleet naimisissa vuodesta 2012 lähtien. Parilla on yksi yhteinen lapsi, vajaa vuosi häiden jälkeen vuonna 2013 syntynyt tytär.

Kimiläinen on tullut tunnetuksi autourheilu-uransa lisäksi muun muassa radiojuontajana. Tänä vuonna hän sijoittui kolmanneksi Formula W Series -sarjan kokonaispisteissä. 32-vuotias Kimiläinen jatkaa sarjassa ajamista myös ensi kaudella.

– Saan ihan kivat rahat, minulla on hyvä tallipaikka ensi vuodeksi, ja olen nauttinut ja oppinut kauden aikana paljon. Otetaan mestaruus sitten ensi vuonna, Kimiläinen totesi Ilta-Sanomien haastattelussa lokakuussa.

Hän tienasi sarjan kolmannesta sijastaan 150 000 dollaria eli noin 128 500 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?