Huippu-dj väittää: Conor McGregor mursi nenän kesken illanvieton – ”Hyvin epävakaa ja vaarallinen henkilö”

Francesco Facchinetti kertoo aikovansa haastaa Conor Mcgregorin oikeuteen.

Conor McGregor on jälleen kohun keskellä.

19.10.2021 11:11

UFC:n supertähti Conor McGregor on joutunut jälleen kohun keskelle. Italialainen DJ Francesco Facchinetti väittää sosiaalisessa mediassa 33-vuotiaan irlantilaisen lyöneen häntä nyrkillä naamaan illanvieton yhteydessä Roomassa.

Facchinetti kertoi, että hänen nenänsä murtui tilanteessa.

– McGregor hyökkäsi kimppuuni ilman syytä sen jälkeen, kun olimme jutelleet pari tuntia ja pitäneet hauskaa yhdessä. Olisin voinut vain olla hiljaa ja olla puhumatta asiasta, mutta minun täytyy kertoa, että hän on todella väkivaltainen ja vaarallinen, 41-vuotias dj kirjoitti Instagramissa Independentin mukaan.

Facchinetti kertoi aikovansa haastaa McGregorin oikeuteen. Tapauksella oli hänen mukaansa kymmenkunta silminnäkijää.

Facchinetti on Italiassa todella tunnettu hahmo: hänen Instagram-tilillään on yli miljoona seuraajaa.

DJ:n vaimo Wilma Facchinetti kertoi myös oman versionsa tapahtumista Instagram-tilillään.

– Onneksi hän oli hyvin lähellä, joten ei pystynyt lataamaan kunnolla voimaa iskuunsa. Francesco lensi taaksepäin, putosi pöydän päälle ja siitä maahan. Ensin ajattelin, että onko tämä pelleilyä, Wilma Facchinetti kirjoitti TMZ:n mukaan.

Wilma Facchinettin mukaan McGregorin ystävien piti pidellä häntä paikoillaan ja raahata pois tapahtumapaikalta, jotta hän ei päässyt uudelleen Francesco Facchinettin kimppuun.

– Jos näette hänet, pysykää kaukana. Älkää menkö pyytämään häneltä nimikirjoituksia, koska hän on hyvin epävakaa ja vaarallinen henkilö, Wilma Facchinetti kirjoitti.

McGregorille väkivaltaiset välikohtaukset ovat valitettavan tuttuja. Viimeksi hän riehui kameroiden edessä syyskuussa, kun hän kahinoi räppäri Machine Gun Kellyn kanssa MTV Video Music Awards -gaalan punaisella matolla.

McGregor on ollut viime kuukaudet toipilaana. Hän mursi jalkansa heinäkuussa UFC:n huippuottelussa Dustin Poirieria vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?