Colt Brennan kuoli yliannostukseen – karun totuus paljastui - Urheilu - Ilta-Sanomat

Colt Brennan, 37, kuoli yliannostukseen – pelaajan elimistössä oli murheellinen määrä aineita

Colt Brennanin kuolinsyy on selvinnyt, kertoo TMZ.

Colt Brennanin NFL-ura jäi lyhyeksi.

20.9. 22:58

Toukokuussa kuolleen entisen NFL-pelaajan Colt Brennanin kuolinsyy on selvinnyt, yhdysvaltalaissivusto TMZ kirjoittaa.

TMZ:n mukaan amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Brennan kuoli 37-vuotiaana tahattomaan kipulääkkeiden yliannostukseen. Lisäksi hänen elimistöstään kerrottiin löytyneen huumausaineita, kuten amfetamiinia, metamfetamiinia ja etanolia.

Brennanin käyttämä lääkeaine oli nimeltään fentanyyli. Se on opioidi, jonka sanotaan olevan vahvuudeltaan selvästi morfiinia vahvempaa. Terveysviranomaisten mukaan ex-pelaaja oli ottanut yhtäaikaisesti fentanyylia ja muita lääkkeitä, jotka veivät häneltä hengen.

TMZ:n mukaan ei ole tiedossa, olivatko aineet lääkärin määräämiä.

Ennen kuolemaansa Brennan kävi päihdekuntoutuksessa Kaliforniassa. Kuntoutuksen jälkeen hän joutui kuitenkin sairaalaan, kun hänet löydettiin tajuttomana hotellihuoneesta.

Brennan oli ottanut kohtalokkaan annoksen fentanyyliä. Vain tunteja ennen tätä hän oli yrittänyt kirjautua katkaisuhoitoon, mutta ei ollut päässyt sisään, koska laitos oli täynnä. Brennan kuoli kotikaupunkinsa Newport Beachin sairaalassa.

Lue lisää: Colt, 37, yritti päästä katkaisu­hoitoon, mutta laitos oli täynnä – kuoli vain muutama päivä myöhemmin

Lupaavan junioriuran pelannut pelinrakentaja edusti NFL:ssä Washington Redskinsiä ja Oakland Raidersia vuosina 2008–2010.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?