ISTV:n suora lähetys: Suunnistuksen SM-viestit käynnissä!

Suunnistuksen SM-viestit kilpaillaan sunnuntaina 12. syyskuuta 2021 Mikkelin Tornimäellä. ISTV näyttää kilpailun suorana.

7.9.2021 15:31

SM-viestin järjestää suunnistusseura Navi ja kilpailuareena on Tornimäen laskettelukeskuksessa. Lähetys naisten ja miesten viesteistä aukeaa yllä olevaan videoruutuun kello 9.40.

Miesten lähtö tapahtuu kello 10.00 ja naisten lähtö kello 10.20. Naisten voittajajoukkueen arvioitu maaliintuloaika on kello 12.10 ja miesten kello 12.40.

Naiset kilpailevat SM-viestissä kolme osuutta. Vuosi sitten Pöytyällä Angelniemen Ankkuri yllätti muut seurat ja nappasi SM-kultaa. Hopealle suunnisti Tampereen Pyrintö ja pronssille Koovee. Mikkelissä naisten kovimmat suosikit ovat Tampereen Pyrintö, Lahden Suunnistajat ja SK Pohjantähti, mutta kymmenkunta joukkuetta omaa pienemmät tai suuremmat mahdollisuudet mitaliin.

Miesten viimevuotinen mitalikolmikko oli Tampereen Pyrintö, Ikaalisten Nouseva-Voima ja Helsingin Suunnistajat. Näiden joukkueiden lisäksi kolmen kärkeen mielivät myös ainakin Turun Metsänkävijät ja Kalevan Rasti.

Lähetys näkyy ISTV:ssä vain suorana, mutta jälkilähetys on myöhemmin katsottavissa Viestiliigan Youtube-kanavalla.

Lisätietoja Viestiliigasta, sen ohjelma ja pistetilanne ovat nähtävissä sarjan nettisivuilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?