Katso Finnish Pool Tourin osakilpailun ratkaisuhetket Vaasasta

ISTV näyttää poolin kärkisarjan Mapon Finnish Pool Tourin osakilpailun ratkaisuhetket suorana lähetyksenä sunnuntaina 5.9.2021 kello 14.30 alkaen.

1.9.2021 11:07

Finnish Pool Tourin kauden ensimmäinen osakilpailu pelataan Vaasassa ja kauppakeskus Rewell toimii finaalipäivän areenana. Lajina on suoraviivainen 9-pallo.

Kauden ensimmäisessä osakilpailussa ovat mukana kaikki Suomen kärkipelaajat. Suomen ykköspelaaja Petri Makkonen kuuluu kilpailun ehdottomiin voittajasuosikkeihin. Katseet kohdistuvat myös mm. 8-pallon tuoreeseen Suomen mestariin Kim Laaksoseen. Kilpailu vaikuttaa myös ratkaisevasti syksyn EM-valintoihin.

Petri Makkonen on Suomen ranking-listan ykköspelaaja.

ISTV näyttää suorana lähetyksenä kilpailun ratkaisevat ottelut, toisen välierän ja finaalin. Koska välierät pelataan kahdella pöydällä yhtä aikaa, vain toista niistä seurataan lähetyksessä. Lähetys alkaa yllä olevassa videoruudussa kello 14.30 välierällä ja jatkuu kello 16.45 alkavalla finaalilla. Lähetys näkyy vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

9-pallossa tarkoituksena on pussittaa pallot numerojärjestyksessä pienimmästä alkaen. Se pelaajista, joka pussittaa ysin hyväksytysti, voittaa erän. Ottelut pelataan kahdeksaan erävoittoon, vuoroaloituksin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?