Snookerpelaajan kuppi meni pahasti nurin – meuhkasi pukutilassa ja esitti vastustajalle erikoisen pyynnön: ”Se oli uhkaavaa”

Peter Linesin hihat paloivat pelaajien pukutiloissa.

Peter Lines hermostui hävittyään kiinalaiselle Xiao Guondangille.

31.8.2021 22:03

Englantilainen snookerpelaaja Peter Lines joutui myrskyn silmään käyttäydyttyään törkeästi snookerin Pohjois-Irlannin avointen karsintakilpailussa Leicesterissä. Asiasta uutisoi brittilehti Daily Star.

51-vuotias Lines pelasi ottelua kiinalaista Xiao Guondangia vastaan, kun hän hiiltyi tuomarin työskentelyyn täysin. Linesin mukaan tuomari Brendan Moore asetti pallon väärään paikkaan, kun Xiao oli epäonnistunut lyönnissään.

Lines hävisi ottelun 4–3 ja purki kiukkuaan pelaajien pukutilassa ottelun jälkeen. Xiaon mukaan ärtynyt brittipelaaja pyysi häntä ulkosalle ja haastoi hänet tappeluun. Xiao kertoi Linesin syyttäneen häntä huijaamisesta.

Tilannetta todisti paikan päällä kolme muuta pelaajaa. Xiaon taustajoukot ilmoittivat tapauksesta kirjallisesti turnauksen järjestäjille.

– Peter kiroili ja haastoi vastustajansa tappeluun, mikä ei ole hyväksyttävää. Se on melko uhkaavaa pelaajalle, joka saapuu ulkomailta, viestissä luki.

– Turvamies esti Peteriä tekemästä mitään pahempaa.

Mikäli Linesin uhkailut johtavat toimenpiteisiin, asia etenee todennäköisesti WPBSA:n, eli snookerin ja biljardin kansainvälisen lajiliiton käsittelyyn. Lines työskentelee itse kyseisessä liitossa johtotehtävissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?