Valtteri Bottas seuraa tarkasti Pelicansia: ”Tosi mielenkiintoista” - Urheilu - Ilta-Sanomat

Tällainen nimikkoaitio Valtteri Bottakselle tulee Lahden jäähalliin – F1-tähti seuraa tarkasti Pelicansia: ”Tosi mielenkiintoista”

Valtteri Bottaksen 77-aitiossa yhdistyvät jääkiekko- ja formulateemat.

Valtteri Bottas kertoi kuulumisistaan ja kotiseutu­rakkaudestaan lauantaina Nastolassa.

23.8. 7:07

Kotiseutu on formulakuljettaja Valtteri Bottakselle tärkeä asia. F1-sarjaa Mercedeksellä ajava nastolalainen on mukana paitsi omaa nimeään kantavan karting­radan kehittämisessä, myös muun muassa Euroopan ympäristö­pää­kaupungin Lahden lähettiläs ja viime keväästä lähtien 10 prosentin osuudella SM-liigaseura Pelicansin osa­omistaja.

Jääkiekkoa yhä ehtiessään harrastava, nuoruudessaan lajia tosissaan pelannut Bottas on melko aktiivisesti mukana seuran toiminnassa.

– Itse asiassa juuri perjantaina sovimme maanantaille palaverin. Treeni­pelitkin ovat jo alkaneet ja lähteneet ihan mukavasti liikkeelle. En nyt päivittäin ole tekemässä jotain, mutta melkein viikoittain olemme yhteyksissä.

SM-liigakausi alkaa syyskuussa, ja myös Bottas nähdään kiekko­katsomoissa, jos hän vain ehtii Suomeen F1-kauden tiiviin loppu­rutistuksen aikana.

– Ihan varmasti, jos ehdin Suomeen.

– Isku-areenaan tulee itse asiassa myös 77-aitio (77 on Bottaksen kilpailu­numero F1-sarjassa), jota pystyy vuokraamaan. Siellä on yhdistetty lätkä- ja formulateemaa.

– Tähän mennessä on ollut tosi mielenkiintoista. Nyt alkaakin sitten ensimmäinen kokonainen kausi, jossa olen mukana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?