Vihjailiko Makwan Amirkhani somessa seuraavasta vastustajastaan? Kanadalaistoimittaja heitti lisää vettä myllyyn - Urheilu - Ilta-Sanomat

Makwan Amirkhanin vihjailut somessa vahvistuivat – tässä ovat seuraavan UFC-ottelun vastustaja sekä ajankohta

Makwan Amirkhanin kerrotaan ottelevan kanadalaista Tristan Connellya vastaan lokakuun lopulla Abu Dhabissa.

Makwan Amirkhani nousee UFC-häkkiin lokakuussa.

21.8. 14:13 | Päivitetty 21.8. 14:26

Vapaaottelija Makwan Amirkhani julkaisi Instagramissa ytimekkään, mutta kryptisen tekstin, jota epäiltiin välittömästi vihjeeksi turkulaisen seuraavasta vastustajasta. Viesti sisälsi vain yhden sanan: Tristan.

Amirkhanin julkaisu nostatti nopeasti huhuja hänen seuraavasta ottelustaan UFC-häkissä. Kanadalainen vapaaottelutoimittaja Aaron Bronsteter lisäsi vettä myllyyn Twitterissä. Hän antoi Tristanille myös sukunimen.

– Lähteiden mukaan kanadalainen Tristan Connelly kohtaa Makwan Amirkhanin höyhensarjan ottelussa UFC 267 -tapahtumassa Abu Dhabissa lokakuun 30. päivä, Bronsteter twiittasi.

Amirkhani oli jo aiemmin elokuussa ilmoittanut Instagram-tilillään ottelevansa seuraavan kerran 30. lokakuuta Abu Dhabissa.

Suomalainen vapaaottelusivusto Ikuinen peruskurssi kertoi niin ikään Instagramissa, että Amirkhanin ottelu on varmistunut.

– Makwan Amirkhanin seuraava matsi on nyt varmaa! Amirkhani kohtaa kanadalaisen Tristan Connellyn 30. lokakuuta, sivusto kertoi Instagramissa.

UFC 267 -tapahtuman pääottelussa kohtaavat raskassarjalaiset, Puolan Jan Błachowicz ja brasilialais-yhdysvaltalainen Glover Teixeira.

Amirkhani on UFC-jatkon kannalta tukalassa tilanteessa, sillä hän on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Viimeksi hän kärsi tappion UFC-debytantille Kamuela Kirkille kesäkuussa.

32-vuotiaan Amirkhanin vapaaottelu-uran saldo on nyt 16 voittoa ja kuusi tappiota. UFC:ssä Amirkhanin saldo on 10 ottelua, joista kuusi voittoa ja neljä tappiota.

Tuleva vastustaja, 35-vuotias Connelly palasi huhtikuussa takaisin kehään pitkän loukkaantumiskurimuksen jälkeen. Hänen ammattilaisuransa saldo on 14 voittoa ja seitsemän tappiota. UFC:ssä Connelly on otellut yhden voiton ja yhden tappion.

Juttua päivitetty kauttaaltaan 21.8. kello 14.26.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?