Valtteri Bottas Duathlon 2021, katso tallenne kilpailusta - Urheilu - Ilta-Sanomat

Miten kova­kuntoinen Valtteri Bottas suoriutui maasto­juoksusta ja -pyöräilystä nimikko­kisassaan? Katso tallenne koko kisasta ISTV:ssä!

F1-kuljettaja Valtteri Bottas otti fyysisesti mittaa muista urheilijoista ja kuntoilijoista sunnuntaina 22.8.2021 Nastolassa, kun hänen omassa kilpailussaan lajeina olivat maastojuoksu ja maastopyöräily. Kisasta on nyt katsottavissa tallenne.

18.8. 11:38 | Päivitetty 23.8. 12:01

Valtteri Bottas Duathlon kisattiin Pajulahden maisemissa jo neljättä kertaa. Naisten, miesten ja joukkueiden kilpailussa reitti koostuu 5 kilometrin juoksusta, 20 kilometrin pyöräilystä ja vielä 3 kilometrin juoksusta.

Tallenne koko lähetyksestä on nyt katsottavissa yllä olevasta videoruudusta. Alla olevassa videoruudussa Valtteri Bottas kertoo tunnelmistaan kisan jälkeen.

Valtteri Bottas elää urheilullista elämää myös formularatojen ulkopuolella. Siksi hän päätti aikoinaan perustaa koko perheen urheilutapahtuman Valtteri Bottas Duathlonin.

– Lajiksi valikoitui maastoduathlon ja kisapaikaksi halusin ehdottomasti kotipaikkani Nastolan. Tavoitteena on tehdä mukava tapahtuma, jossa on rento meininki – kunnon kilpailuhenkeä unohtamatta, Bottas sanoo kisan verkkosivuilla.

– Kotipaikka on aina ollut minulle tärkeä. Nastolassa on hyvät mahdollisuudet urheilla ja sijainti on loistava. Tuon mielelläni esiin sitä, mistä olen kotoisin. Arvostan juuriani.

Lisätiedot kisasta löydät VBD:n verkkosivuilta tästä linkistä.

Lue lisää: Valtteri Bottakselta paljon­puhuva reaktio sopimus­tilanteeseen – näin hän kommentoi talli­toveruutta Kimi Räikkösen kanssa

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?