Nakukuvista tunnettu vapaa­ottelija avautuu itkuisena tappiostaan – vihapuhe ajoi alamäkeen: ”Elämä ei ollut enää minua varten”

Paige VanZant kertoo videoblogissaan, kuinka koville viime tappio otti ja kertoo saamastaan viha­palautteesta.

Paige VanZant taipui toistamiseen BKFC-sarjan kamppailussa heinäkuussa.

16.8.2021 23:08

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Paige VanZant kertoo kärsineensä mielen­terveys­ongelmista hävittyään toistamiseen ottelun Bare Knuckle Fighting Championship -sarjassa.

Hän hävisi BKFC:n ottelun Rachael Ostovichia vastaan heinä­kuussa. Ostovich voitti ilman hanskoja käydyn brutaalin ottelun kaikin tuomari­äänin.

VanZant, 27, on hävinnyt nyt kummatkin ottelunsa BKFC-sarjassa. Sarjassa otellaan paljain nyrkein, mikä johtaa usein veren­vuotoon ja haavoihin.

Lue lisää: Rohkeista kuvistaan tunnetut nyrkkeilijät kohtasivat brutaalissa ottelussa – jopa UFC-legenda innostui näytöksestä

Tappio otti koville. VanZant avautuu ottelun jälki­pyykistä video­blogissaan, uutisoi MMAJunkie-sivusto.

– Kaikki odottavat minun häviävän, ja kaikki odottavat minun epä­onnistuvan, VanZant avautuu tunteellisella videolla naama edelleen turvonneena.

Hän joutui kovan arvostelun kohteeksi sosiaalisessa mediassa.

– On hullua, miten paljon ihmiset voivat vihata yksittäistä ihmistä. En vain tajua sitä. En koskaan puhu pahaa vastustajistani. En koskaan sano yhtäkään negatiivista asiaa heidän luonteestaan. Koskaan ei tiedä, mitä joku on joutunut kokemaan.

Vapaaottelija kertoo marssineensa tappion kuultuaan suoraan parkki­halliin, jossa hän itki ja purkautui avio­miehelleen.

– Sanoin hänelle, etten halua enää elää, että tämä ei ole enää minua varten. Elämä ei ollut enää minua varten. Se oli vaikeaa, VanZant tilittää.

VanZant on naimisissa vapaaottelija Austin Vanderfordin kanssa.

– On vaikeaa, kun olemme naimisissa ja hän jatkaa voittamista, ja minä häviämistä. Mutta rehellisesti, hän ja hänen menestyksensä on ainoa asia, joka pitää minut liikkeessä, koska minusta tuntuu, että voitamme yhdessä.

Mallinakin työskentelevä VanZant on tunnettu rohkeista valo­kuvistaan, joissa hän esiintyy ilkosillaan. Korona­karanteenin aikana hän latasi Instagramiin kasan kuvia, joissa hän on miehensä kanssa alasti mitä kummallisimmissa asennoissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?