Katso suunnistuksen Nuorten Jukola 2021 ISTV:ssä suorana

Suunnistuksen nuorten suurtapahtuma Nuorten Jukola kilpaillaan lauantaina 14. elokuuta Valkeakoskella. ISTV näyttää viestin suorana lähetyksenä.

Lähetys aukeaa yllä olevaan videoruutuun kello 10.45. Viestin lähtö on kello 11.00 ja voittajajoukkueen odotetaan olevan maalissa noin kello 14.00.

Nuorten Jukola on esikuvansa Jukolan viestin tavoin seitsenosuuksinen. Joukkueessa tarvitaan eri-ikäisiä tyttöjä ja poikia. Kahdella ensimmäisellä osuudella suunnistavat 16-vuotiaat pojat ja tytöt. Väliosuuksilla vuoron saavat 14-vuotiaat suunnistajat. Kuudennella osuudella suunnistavat 18-vuotiaat pojat ja viestin ratkaisevat 18-vuotiaat tytöt.

Nuorten Jukolaan on ilmoittautunut 144 joukkuetta. Aikaisempina vuosina mukana on ollut joukkueita myös Ruotsista, Virosta ja Venäjältä, mutta vallitseva tilanne pitää ulkomaalaiset tällä kertaa pois viestistä.

Viime vuonna Nuorten Jukola järjestettiin Mikkelissä. Tuolloin viestin voitti ylivoimaisesti Lynx Kirkkonummelta. Seuraavat sijat menivät Tampereen Pyrinnölle, Kooveelle ja Jämsän Retki-Veikoille.

Lähetys näkyy ISTV:ssä vain suorana, mutta jälkilähetys on myöhemmin katsottavissa Youtubesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?