UFC: Conor McGregor meni Daniel Cormierin mielestä liian pitkälle - Urheilu - Ilta-Sanomat

Conor McGregor löi sanoillaan rumasti vyön alle – UFC:n legendalta tiukka kuitti: ”Avunhuuto”

Conor McGregor meni Daniel Cormierin mielestä liian pitkälle.

Conor McGregorin jalka katkesi UFC-ottelussa heinäkuun puolivälissä.

30.7. 22:45

Vapaaotteluorganisaatio UFC:n supertähti Conor McGregor twiittasi aiemmin tällä viikolla mauttoman vitsin, joka on herättänyt pahennusta lajipiireissä ja niiden ulkopuolella.

McGregor pilkkasi viestissään ex-ottelija Habib Nurmagomedovin isää Abdulmanap Nurmagomedovia, joka kuoli koronaviruksen aiheuttamaan tautiin vuonna 2020.

UFC:n legenda Daniel Cormier puuttui tilanteeseen ESPN:lle tekemässään podcastissa. Cormier on Habib Nurmagomedovin ystävä. Hän muistutti, että mitä ottelijoiden väliseen läpänheittoon tulee, vaimot ja perheet pitää jättää rauhaan.

– Ymmärrän McGregorin halun sokeerata ja halun yrittää saada ihmiset puhumaan, mutta tämä meni liian pitkälle. Soitin heti Habibille ja kysyin, onko hän kunnossa, kun hänen oli ollut pakko nähdä jotain tällaista ilman, että voi tehdä mitään asialle, Cormier kommentoi MMA Fighting -sivuston mukaan.

Cormierin mukaan jonkun pitäisi saada McGregor lopettamaan ala-arvoinen käytöksensä, sillä hän menettää tällä hetkellä rivakkaa vauhtia kannatustaan lajipiireissä.

– Conor ylitti rajan, ja luulen, että kun hän sanoo jotain tuollaista, kyseessä on avunhuuto, Cormier sanoi ja jatkoi:

– Conorilla on kaikki raha ja julkisuus maailmassa, mutta nyt jonkun pitää auttaa häntä. Hänen mielensä pitää virittää uudelle taajuudelle ja hänet täytyy saada keskittymään johonkin muuhun.

McGregor oli viime vuonna maailman parhaiten tienannut urheilija, mutta hänen uransa häkissä on syöksykierteessä. Irlantilainen on hävinnyt kolme neljästä edellisestä ottelustaan. Tappiokierteen aloitti häviö Nurmagomedoville vuonna 2018.

Muutama viikko sitten McGregorin jalka katkesi ottelussa Dustin Poirieria vastaan. Hän ei pysty ottelemaan todennäköisesti ennen vuoden 2022 puoliväliä.

Supertähdellä on siis rutkasti aikaa olla puhelimellaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?