Jethro Rostedt julkaisi sometekstin riidastaan Makwan Amirkhanin kanssa - Urheilu - Ilta-Sanomat

Jethro Rostedt julkaisi somekirjoituksen riidastaan Makwan Amirkhanin kanssa – ”Tilanne oli kaoottinen ja ylilyöntejä tuli”

Rostedt kommentoi kohua herättänyttä tapausta Facebookissa.

Jethro Rostedt (vas.) ja Makwan Amirkhani ovat tehneet sovinnon.

16.7. 11:48

Liikemies Jethro Rostedt julkaisi torstaina Facebook-päivityksen, jossa kommentoi poliisitutkintaan johtanutta riitaansa vapaaottelija Makwan Amirkhanin kanssa.

Rostedt aloitti päivityksensä kiittämällä Amirkhania sydänsymbolin kera.

– Kukaan ei elä riidasta. Tilanne oli kaoottinen ja ylilyöntejä tuli. Me haluamme vain pyörittää yökerhoa, jossa kaikilla on turvallinen ja kiva olla, Rostedt kirjoitti Facebookissa.

Kaksikon verbaalinen kärhämä alkoi, kun Amirkhani julkaisi maanantaina Facebook-päivityksen, jossa solvasi Rostedtia ja tämän poikaa alatyylisesti. Rostedt teki asiasta rikosilmoituksen.

Lue lisää: Poliisi: Tyhjennetyn turkulaisyökerhon järjestyksen­valvonta ”täysin riittämätöntä” – näin vastaa omistaja Jethro Rostedt

Lue lisää: Vapaaottelija Makwan Amirkhania epäillään törkeästä kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta – liittyy kirjoitukseen Jethro Rostedtista

Amirkhani väitti maanantain päivityksessään Jethro Rostedtin vihellelleen myös hänen siskolleen.

Rostedt kommentoi torstain päivityksessään Amirkhanin väitettä viheltelystä.

– Esitän kohteliaammin anteeksipyynnön myös siskollesi, mikäli hänelle olen viheltänyt. En varmasti ole tarkoittanut mitään pahaa. Mennään eteenpäin! Rostedt kirjoitti.

Lounais-Suomen poliisi tiedotti torstaina lopettavansa tapauksen esitutkinnan, koska asianosaiset ovat päässeet sopuun keskenään.

Lue lisää: Makwan Amirkhani ja Jethro Rostedt sopuun – poliisi lopetti esitutkinnan

Myös Amirkhani on esittänyt Rostedtille julkisen anteeksipyynnön. Hän luonnehti alkuperäistä ja nopeasti verkosta poistamaansa kirjoitustaan tunteenpurkauksen aiheuttamaksi ylilyönniksi.

IS ei tavoittanut Rostedtia kommentoimaan tapausta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?