Jethro Rostedt kertoo tekevänsä rikosilmoituksen Makwan Amirkhanista – vapaaottelija julkaisi raivoisan tekstin somessa - Urheilu - Ilta-Sanomat

Jethro Rostedt kertoo tekevänsä rikosilmoituksen Makwan Amirkhanista – vapaaottelija julkaisi raivoisan tekstin somessa

Jethro Rostedt kertoo tekevänsä rikosilmoituksen vapaaottelija Makwan Amirkhanista.

Jethro Rostedt.

12.7. 14:20

Kiinteistönvälittäjä ja tv-persoona Jethro Rostedt kertoo tekevänsä rikosilmoituksen vapaaottelija Makwan Amirkhanista. Amirkhani julkaisi Facebook-tilillään myöhemmin poistamansa tekstin, jossa hyökkäsi kovasanaisesti Rostedtia vastaan.

Rostedtin itsensä lisäksi Amirkhanin viestissä solvattiin rajusti myös muun muassa Rostedtin poikaa.

– Hän on ottanut julkaisun pois, ja hänestä tehdään tietysti rikosilmoitus. Nyt katsotaan hänen uhkailunsa sitten vähän tarkemmin, Rostedt vahvisti Ilta-Sanomille puhelimitse.

Vapaaottelija Makwan Amirkhani.

Rostedtin mukaan Amirkhanin julkaisu kerkesi olla näkyvillä vain lyhyen tovin. Vaikka Amirkhani itse on ilmeisesti poistanut tekstinsä, se leviää kuvakaappauksina sosiaalisessa mediassa.

– Se oli muutaman minuutin siellä, Rostedt toteaa.

Amirkhanin hyökkäys liittyy Rostedtin ounastelujen mukaan viikonloppuna kuohuttaneeseen tapaukseen, jossa poliisit joutuivat tyhjentämään Rostedtin omistaman ravintolan, kun siellä syntyi lauantain vastaisena yönä suuri joukkotappelu.

Poliisi on aloittanut joukkotappelusta esitutkinnan.

– Tällaiset baaritappelut, joissa on osallisina muita johtavat tällaisiin. Tulee tällaisia hyökkäyksiä ja uhkailuita, mutta tämä oli aivan turha, Rostedt totesi.

IS ei ole tavoittanut Amirkhania kommentoimaan asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?