Katso pyöräsuunnistuksen SM-sprintti Espoosta suorana ISTV:ssä!

Pyöräsuunnistuksen Suomen cupin kolmas osakilpailu ajetaan lauantaina 22.5.2021 Espoon keskuspuistossa. ISTV:n lähetys alkaa naisten kilpailulla klo 15 ja heti perään jatketaan miesten kilpailulla.

Artikkelin yllä olevaan videoruutuun aukeava lähetys kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Lähetys näkyy ISTV:ssä vain suorana, mutta jälkilähetys on myöhemmin katsottavissa pyöräsuunnistuksen Suomen cupin YouTube-kanavalla.

Espoon Suunnan järjestämässä suomenmestaruuskilpailussa sprinttimatkoilla kerätään pisteitä vuoden 2021 pyöräsuunnistuksen Suomen cup -sarjaan. Kilpailu on samalla myös maailmanrankikilpailu, josta kerätyillä pisteillä voi kohentaa lähtöasemiaan kesäkuussa kilpailtavissa lajin MM-kilpailuissa Kuortaneella. SM-kilpailu toimii myös katsastuskilpailuna koti-MM-kisoihin.

Aiemmin keväällä Suomen cupissa kilpailtiin kaksi osakilpailua Hämeenlinnan Evolla. Cup-johdossa olevat Marika Hara ja Samuel Pökälä starttaavat ennakkosuosikkeina myös cupin kolmanteen osakilpailuun. Sekä SM- että katsastusarvojen myötä paikalla Espoossa on käytännössä koko lajin Suomen kärkikaarti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?