Suora lähetys juuri nyt: Finnish Pool Tourin osakilpailun ratkaisuhetket Hyvinkäältä - Urheilu - Ilta-Sanomat

Suora lähetys juuri nyt: Finnish Pool Tourin osakilpailun ratkaisuhetket Hyvinkäältä

ISTV näyttää poolin kärkisarjan Mapon Finnish Pool Tourin osakilpailun ratkaisuhetket suorana lähetyksenä sunnuntaina 16.5.2021 kello 13.00 alkaen.

11.5. 11:36 | Päivitetty 16.5. 12:59

Finnish Pool Tourilla pelaavat Suomen parhaat poolpelaajat. Koronan aiheuttaman pitkän kilpailutauon jälkeen pelattavassa osakilpailussa Hyvinkään Musta Kasi -biljardisalilla lajina on 9-pallo.

Jani Uski (Kotka) on voittanut viime syksynä pelatut kaksi aiempaa osakilpailua ja on ehdottomasti kisan suurimpia voittajasuosikkeja. Katseet kohdistuvat myös 17-vuotiaaseen Arseny Sevastyanovaan (Kotka), joka sai kilpailuun villin kortin. Sevastyanova valittiin vuoden 2020 biljardin pelaajaksi.

Jani Uski aloitti Finnish Pool Tourin vahvasti kahdella voitolla ennen koronataukoa.

ISTV näyttää suorana lähetyksenä kilpailun ratkaisevat ottelut, toisen välierän ja finaalin. Koska välierät pelataan kahdella pöydällä yhtä aikaa, vain toista niistä seurataan lähetyksessä. Lähetys alkaa yllä olevassa videoruudussa kello 13.00 välierällä ja jatkuu kello 15.00 alkavalla finaalilla. Lähetys näkyy vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

9-pallossa tarkoituksena on pussittaa pallot numerojärjestyksessä pienimmästä alkaen. Se pelaajista, joka pussittaa ysin hyväksytysti, voittaa erän. Ottelut pelataan kahdeksaan erävoittoon, vuoroaloituksin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?