Conor McGregor ja Dustin Poirier riitelevät rahasta Twitterissä - Urheilu - Ilta-Sanomat

Conor McGregorilta paloivat käämit – peruutti UFC:n huippuottelun, kun Dustin Poirier soitti suutaan

Conor McGregorin mukaan odotettu superkohtaaminen on peruttu.

Dustin Poirier (vas.) ja Conor McGregor kohtasivat toisensa edellisen kerran viime tammikuussa. Tuolloin Poirier oli parempi.­

12.4. 23:20

Vapaaotteluorganisaatio UFC:ssä oli tarkoitus nähdä heinäkuussa odotettu kohtaaminen kahden supertähden, Conor McGregorin ja Dustin Poirierin välillä.

Maanantaina irlantilaisottelija McGregor, 32, kuitenkin ilmoitti Twitter-tilillään, että ottelu on peruttu.

Ilmoitusta edelsi kaksikon Twitter-vääntö. Kaikki alkoi, kun yhdysvaltalainen Poirier, 32, nosti esille McGregorin tammikuussa tekemän lupauksen.

Urheilusivusto Sports Illustratedin mukaan McGregor oli luvannut maksaa Poirierin hyväntekeväisyysjärjestö The Good Fight Foundationille 500 000 dollaria (noin 420 000 euroa) mikäli Poirier voittaisi hänet tammikuisessa kohtaamisessa.

Näin tapahtui: Poirier pysäytti irlantilaisen teknisellä tyrmäyksellä jo toisessa erässä.

Rahoja ei kuitenkaan kuulunut. Poirier twiittasi, että hänen hyväntekeväisyysjärjestönsä oli kysellyt rahojen perään kolmesti. McGregorin tiimiltä ei ollut tullut vastausta kyselyihin.

McGregor vastasi tuohtuneena Poirierin twiittiin.

– Lahjoitus, ei velka. Olemme odottaneet suunnitelmaa rahojen varalle, mitä ei koskaan tullut. Teen kaikki lahjoitukseni. Tiedän täsmälleen, mihin raha menee. Muuten en tee lahjoitusta, McGregor kirjoitti.

Tähän Poirier vastasi, että hänen tiiminsä oli kyllä ottanut McGregorin tiimiin yhteyttä sähköpostitse keskustellakseen prosessista. Vastausta viestiin ei tullut.

Irlantilaistähti vastasi alatyylisillä loukkauksilla Poirierin twiittiin. Omalla Twitter-tilillään julkaisemassaan viestissä McGregor ryöpytti ja haukkui Poirieria ja ilmoitti, että ottelu on peruttu.

McGregorin mukaan hän ottelee 10. heinäkuuta jotain toista vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?