Maailmanmestarivalmentaja Nicolaj Jacobsen sai törkeää palautetta ulkonäöstään: ”Sain kuulla olevani lihava ja ruma” - Urheilu - Ilta-Sanomat

MM-kultavalmentaja sai törkeää palautetta ulkonäöstään: ”Sain kuulla olevani lihava ja ruma”

Tanskalainen Nicolaj Jacobsen on valmentanut maansa miesten käsipallomaajoukkueen kahteen MM-titteliin.

Menestysvalmentaja Nicolaj Jacobsenin ulkonäkö ei miellytä kaikkia.­

8.4. 16:39

Urheilu saattaa olla raaka näyttämö, vaikka menetystä tulisi roppakaupalla. Tämän on saanut kokea Tanskan käsipallomaajoukkuetta valmentava Nicolaj Jacobsen. 49-vuotias ex-pelaaja on valmentanut miesten maajoukkueen kahteen peräkkäiseen maailmanmestaruuteen, mutta se ei ole riittänyt kaikille otteluja seuranneille.

Jacobsen on kertonut BT-lehden haastattelussa saaneensa lukuisia törkeitä viestejä sosiaalisessa mediassa. Edellinen MM-turnaus pelattiin tammikuussa Egyptissä, jossa juutit löivät loppuottelussa Ruotsin. Siitä huolimatta jotkut katsoivat asiakseen kommentoida päävalmentajan ulkonäköä.

– Sain sellaisia viestejä Kairon MM-kisojen aikana, Jacobsen paljasti BT-lehden haastattelussa Jyllands-Postenin mukaan.

Vielä enemmän ikävää postia tuli vuotta aikaisemmin, kun Tanska putosi jatkosta EM-kisoissa.

– Silloin tuli lukuisa määrä viestejä, joiden sisältö liittyi ulkonäkööni, Jacobsen sanoo.

– Sain kuulla olevani lihava ja ruma.

Jacobsenin mukaan häntä myös moititaan ylimieliseksi, tyhmäksi ja itsekeskeiseksi.

Vuodesta 2017 Tanskaa luotsannut menestysvalmentaja sanoo yrittävänsä kestää palautetta, vaikka siinä mennään henkilökohtaisuuksiin.

– Muussa tapauksessa menettäisin mielenrauhani.

Kairon MM-kisojen aikana Jacobsen kertoi BT:n haastattelussa, että hän on saanut turnauksen aikana lukuisia rakkausviestejä yli 60-vuotiailta naisilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?