Tyler East, entinen vapaaottelija, on kuollut - Urheilu - Ilta-Sanomat

Tyler East on kuollut 30-vuotiaana – epäillään ampuneen ensin tyttöystäväänsä

Entinen vapaaottelija Tyler East on kuollut, kertoo New York Post.

Albuquerquessa sattui erittäin valitettava ammuskelu.­

8.4. 10:54

Yhdysvalloissa New Mexicon osavaltiossa on sattunut äärimmäisen ikävä ampuminen. Se päättyi entisen ammattilaisvapaaottelijan Tyler Eastin, 30, kuolemaan.

New York Post kertoo, että poliisin tietojen mukaan East olisi käynyt ensin tyttöystävänsä kimppuun asunnollaan Los Lunasin kylässä. Polisiin mukaan East oli lopulta ampunut naista.

Tämän jälkeen mies, joka oli nähnyt tapauksen, oli poliisin mukaan ampunut Eastia.

– Riidan aikana East veti esille aseensa, ampui tyttöystäväänsä ja veti hänet sitten pois asunnosta. Tämän jälkeen asuinalueella ollut mieshenkilö ampui Eastin. East kuoli vammoihinsa tapahtumapaikalla, poliisi on tiedottanut New York Postin mukaan.

Eastin ampunut mies on edelleen karkuteillä. Eastin tyttöystävä oli viety Albuquerquen sairaalaan, mutta poliisi ei ole kertonut tarkemmin hänen vammoistaan. Hengenvaaraa naisella ei kuitenkaan ole.

Vapaaottelusivusto MMA Junkie kertoo, että East otteli ammattilaisena 21 kertaa vuosina 2009–2016. Hän voitti otteluistaan 15, joista 12 tyrmäyksellä. East oli raskaansarjan ottelija.

East oli jo uransa aikana ongelmissa lain kanssa.

Vuonna 2009 hänelle määrättiin kolmen vuoden koeaika, kun hän oli pahoinpidellyt opiskelukaveriaan punttisalilla. Kotiväkivallasta Eastia syytettiin vuonna 2012; tuolloinen tyttöystävä kertoi miehen pahoinpidelleen häntä ”kokaiinihöyryissään”.

Myös Tyler Eastin isoveli Cody East, 32, on vapaaottelija. Cody on urallaan yltänyt lajin ykkösorganisaation eli UFC:n riveihinkin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?