Eddie Hallin lyönti lähetti Nile Wilsonin lentoon - Urheilu - Ilta-Sanomat

Olympiamitalisti otti salilla vastaan ”maailman kovimman lyönnin” – raju isku lähetti voimistelijan lentoon: ”Pysykää poissa tämän miehen luota”

Nile Wilson sai kokea Eddie Hallin murskaavan iskun.

Nile Wilson sai tuntea Eddie Hallin voimakkaan iskun kropassaan.

19.3. 19:30

Olympiavoimistelija Nile Wilson vei rajojensa kokeilemisen uudelle tasolle tällä viikolla. Rion olympialaisissa pronssia rekillä voittanut Wilson mitteli voimiaan voimamies Eddie Hallia vastaan ennalta-arvattavin tuloksin.

25-vuotias Wilson ilmoitti tammikuussa lopettaneensa urheilu-uransa. Nyt oli vuoro joutua Hallin käsittelyyn. Wilson julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa Hall lyö täydellä voimalla Wilsonia keskivartaloon.

Kehässä kokoerot ovat kohtuuttomat: Hall on 190-senttinen ja lähes 160-kiloinen kauhumörssäri, Wilson alle 170-senttinen ja noin 60-kiloinen.

– Ottamassa vastaan maailman kovinta lyöntiä, Wilson kirjoittaa videon saatetekstissä.

Wilsonilla on päällään tukeva suojaliivi auttamassa ottamaan vastaan jättiläismäisen Hallin iskua. Sekään ei auta, sillä Wilson lähtee suorastaan lentoon, kun hän rojahtaa kaaressa kehän pintaan iskun voimasta.

– Ketään (minua) ei vahingoitettu tämän videon kuvaamisen aikana. Minun neuvoni on: pysykää poissa tämän miehen luota.

Maailman vahvimman miehen tittelin vuonna 2017 voittanut Hall aikoo debytoida nyrkkeilykehässä tänä vuonna. Hän kohtaa myöhemmin tänä vuonna kilpailijansa voimamiesympyröistä, islantilaisen Hafthor Björnssonin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?