”Seksuaalinen saalistaja” tuomittiin 14 vuodeksi vankeuteen – ex-urheilutähti raiskasi kaksi naista Yhdysvalloissa - Urheilu - Ilta-Sanomat

”Seksuaalinen saalistaja” tuomittiin 14 vuodeksi vankeuteen – ex-urheilutähti raiskasi kaksi naista Yhdysvalloissa

Kellen Winslow II vältti elinkautisen tuomion.

Kellen Winslow II (vas.) ja hänen asianajajansa Marc Carlos oikeuden istunnossa vuonna 2020.­

4.3. 11:17

Amerikkalaisen jalkapalloilun NFL-liigan entinen tähtipelaaja Kellen Winslow II on tuomittu 14 vuodeksi vankeuteen seksuaalirikoksista, uutisoi New York Times.

Oikeus totesi Winslow’n raiskanneen kaksi naista ja syyllistyneen muihin seksuaalirikoksiin kolmea muuta naista kohtaan.

Sandiegolaisen oikeusistuimen tuomari Blaine Bowman kutsui Winslow’ta seksuaaliseksi saalistajaksi, joka valitsi uhreikseen syrjäytyneitä naisia, koska ei uskonut näiden tekevän rikosilmoituksia.

Yksi Winslow’n raiskaamista naisista oli tapahtuma-aikaan koditon, ja toinen kertoi joutuneensa Winslow’n raiskaamaksi sammuttuaan kotijuhlissa 17-vuotiaana vuonna 2003.

Winslow vältti elinkautisen tuomion myöntämällä syyllisyytensä vuonna 2019 tapahtuneeseen tajuttoman uhrin raiskaukseen. Samana vuonna hän oli raiskannut kodittoman 58-vuotiaan naisen.

Winslow, 37, istuu parhaillaan San Diegon piirikunnan vankilassa ja osallistui oikeudenkäyntiin etäyhteyden välityksellä. Asianajajansa neuvosta hän ei puhunut oikeudenkäynnin aikana. Puolustuksen mukaan Winslow kärsii amerikkalaisessa jalkapalloilussa päähän saamiensa iskujen aiheuttamista vammoista.

Winslow pelasi NFL:ssä yhdeksän kautta. Hän oli NFL:n varaustilaisuuden kuudes valinta 2004, ja teki 29 miljoonan dollarin tulokassopimuksen Clevelandin kanssa. Winslow’n uraa katkoivat loukkaantumiset ja dopingin takia saatu pelikielto vuonna 2013.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?