Ylen suosikkijuontaja Petra Manner ja Antti Ennekari: Avioero

Petra Mannerin puoliso, urheiluselostajana tunnettu Antti Ennekari on jättänyt avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen 25. marraskuuta.

Petra Manner tunnetaan asiantuntevana ja kielitaitoisena Ylen urheilutoimittajana.

3.3.2021 18:54

Ylen urheilutoimittajina tunnetuiksi tulleiden Petra Mannerin ja Antti Ennekarin avioliitto on päättymässä eroon.

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Ilta-Sanomille, että Ennekari on jättänyt avioerohakemuksen 25. marraskuuta, ja eron harkinta-aika on alkanut 11. joulukuuta. Harkinta-aika päättyy 12. kesäkuuta.

Pariskunnalla on kaksi lasta.

36-vuotias Manner on työskennellyt Ylessä jo ainakin kolmella vuosikymmenellä. Manner tuli Ylen palvelukseen vuonna 2009, mutta jo 2000-luvun alussa, alle parikymppisenä, hän toimi TV1:n tyttöjen makasiiniohjelma Iineksen juontajana.

Manner tunnetaan parhaiten Ylen urheilulähetysten ruutukasvona. Hän on tullut tutuksi Urheiluruudun uutisankkurina ja viikonloppuisin lähetettävien Ylen urheilustudioiden sujuvasanaisena juontajana.

Manner on ollut viime vuosina tuttu näky myös haastattelijana Ylen yleisurheilu- ja hiihtokilpailulähetyksissä Suomessa ja ulkomailla.

Monen mieleen Manner on jäänyt yleisurheilun arvokilpailuista, joissa hän on laajan kielitaitonsa ansiosta haastatellut useita ulkomaalaisia huippu-urheilijoita kentän laidalla, pian suoritusten jälkeen.

Tällä ja viime viikolla Manner on juontanut Oberstdorfissa kilpailtavien hiihdon maailmanmestaruuskisojen studiolähetyksiä. Lähetykset on toteutettu Suomesta käsin vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi.

Manner on urheilulähetysten lisäksi toiminut myös Linnan juhlien haastattelijana itsenäisyyspäivänä.

Manner on kertonut harrastavansa vapaa-ajallaan uintia ja juoksua sekä hiihtoa. Työmatkoilla hän on kertonut hiihtävänsä kisaladut ennakkoon.

Manner kertoi vuonna 2012 nuortenkanava YleX:n haastattelussa, että penkkiurheilijana hän katsoo mieluiten jalkapalloa ja että palkintokaapista löytyy tanssin SM-mitali. Hän kertoi haastattelussa tanssineensa aikoinaan muun muassa elektronisen musiikin suomalaisen suurnimen Daruden sekä Antti Tuiskun taustalla.

Antti Ennekari, 39, on Mannerin tapaan tunnettu urheilutoimittaja ja -selostaja. Hän on selostanut muun muassa jalkapallon Mestarien liigaa ja lukuisia jalkapallon arvokisoja. Ennekari työskentelee Ylellä tuottajana.

Ilta-Sanomat tavoitti Petra Mannerin, joka ei halunnut kommentoida asiaa. IS ei tavoittanut Antti Ennekaria.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?