Järisyttävä yllätys UFC-kehässä – altavastaaja Derrick Lewis osui vain 7 kertaa, mutta viimeinen jysäys vei vastustajan tajun kankaalle - Urheilu - Ilta-Sanomat

Järisyttävä yllätys UFC-kehässä – altavastaaja Derrick Lewis osui vain 7 kertaa, mutta viimeinen jysäys vei vastustajan tajun kankaalle

Derrick Lewisilla ei uskottu olevan mahdollisuuksia. Kehä opetti toisin.

Derrick Lewis löi Curtis Blaydesin.

21.2. 11:11

Kamppailujärjestö UFC:n otteluilta lauantaina opetti jälleen urheilun perusasioista. Laatu lyö määrän.

Vapaaottelukehien kokenut kettu Derrick Lewis ei juuri saanut iskuja perille Curtis Blaydesia vastaan, mutta toisen erän täysosuma pamautti Blaydesin kanveesiin siitä huolimatta.

36-vuotiaan Lewisin voitto oli ESPN:n mukaan numeroiden valossa suurin yllätys viiteen vuoteen. Sitten Michael Bispingin voiton Luke Rockholdista ei ole UFC-kehässä ennalta näin suuri altavastaaja ottanut voittoa kamppailuillan päätapahtumassa.

Blaydes sai perille 28 iskua, Lewis vain seitsemän. Mutta toisessä erässä Lewis sai perille sellaisen osuman, että Blaydes jymähti tajuttomana kanveesiin.

– Se oli ainoa isku, jota odotin koko kamppailun ajan. Tiesin, että jossain vaiheessa hän tulisi lähelle. Sitä minä vain odotin. Ei minua huolettanut, etten saanut kummempia iskusarjoja perille, Lewis kertoi kansainväliselle medialle kohtaamisen jälkeen.

Tappio oli Blaydesille (14–3) vasta UFC-uran kolmas. Konkari Lewis taas otti jo 25:nnen voittonsa. Tappioita on seitsemän.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?