Conor McGregor uhkuu itseluottamusta paluuottelunsa alla – ”Viimeksi hoitelin hänet 90 sekunnissa” - Urheilu - Ilta-Sanomat

Conor McGregor uhkuu itseluottamusta paluuottelunsa alla – ”Viimeksi hoitelin hänet 90 sekunnissa”

Conor McGregorin käytös Abu Dhabin lehdistötilaisuudessa oli kunnioittavaa, mutta itsevarmaa.

Conor McGregor palaa UFC-kehään vuoden tauon jälkeen. Kuva tammikuulta 2020 punnituksesta ennen McGregorin Cerrone-ottelua.­

21.1. 22:14

Vapaaottelun megatähti Conor McGregor asteli median eteen torstaina. Hän palaa UFC-kehiin Abu Dhabissa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä oteltavassa UFC 257 -tapahtumassa.

32-vuotias irlantilainen nähtiin kehässä viimeksi vuosi sitten, kun hän kohtasi Donald Cerronen. Tekninen tyrmäys toi McGregorille voiton vain 40 sekunnin jälkeen.

Nyt vastaan asettuu Dustin Poirier, jonka ura on ollut kovassa nousukiidossa viime vuosina. McGregor on voittanut Poirierin jo kertaalleen urallaan, vuonna 2014.

Ottelun voittaja saattaa kohdata Habib Nurmagomedovin seuraavassa kevytsarjan titteliottelussa, mikäli Nurmagomedov päättää jatkaa uraansa.

McGregorin olemus Abu Dhabin lehdistötilaisuudessa oli rauhallinen ja kunnioittava. Uran alkuvaiheilta tuttu mesoaminen oli tiessään.

Itseluottamusta entiseltä mestarilta ei silti puuttunut. Aiemmin McGregor lupaili voittoa alle 60 sekunnissa. Hän uskoo yhä pystyvänsä nopeaan lopetukseen.

– Viimeksi sain hänet hoideltua 90 sekunnissa, joten en ole kovin kaukana.

Lyhyissä otteluissa on kuitenkin huonotkin puolensa lajia rakastavalle konkarille. Niinpä ensimmäisen minuutin tyrmäystä ei välttämättä nähdä.

– Sain olla kehässä vain 40 sekuntia vuonna 2020. Se on todella turhauttavaa. Tarvitsen enemmän. Varmasti saan hänet hoidettua nopeastikin, jos satutan häntä aikaisin. Mutta toivon hyvää, pitkää ottelua.

McGregor kertoi saaneensa kroppansa todelliseen huippuiskuun sunnuntaita varten.

– Aion luoda mestariteoksen, hän lupasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?