Nyt se on varmaa: UFC:n megatähti Habib Nurmagomedov on valmis palaamaan vapaa­ottelu­häkkiin – asetti yhden tiukan ehdon - Urheilu - Ilta-Sanomat

Nyt se on varmaa: UFC:n megatähti Habib Nurmagomedov on valmis palaamaan vapaa­ottelu­häkkiin – asetti yhden tiukan ehdon

Habib Nurmagomedov on valmis pyörtämään lopettamispäätöksensä.

Habib Nurmagomedov ottelussa Dustin Poirieria vastaan syyskuussa 2019.­

16.1. 22:54

Vapaaottelujärjestö UFC:n pomo Dana White kertoi lauantai-iltana, että lajin supertähtiin kuulunut Habib Nurmagomedov on valmis palaamaan häkkiin tietyin reunaehdoin.

– Aion katsoa kaksi kevytsarjan ottelua ensi viikonloppuna. Jos nämä kaverit tekevät jotain hämmästyttävää, palaan ja ottelen heitä vastaan, White ilmoitti Nurmagomedovin suulla ABC:n lähetyksessä lauantaina.

Nurmagomedov viittasi UFC:n supertähtien Conor McGregorin ja Dustin Poirier kohtaamiseen ensi viikonloppuna. McGregor ja Poirier ottavat yhteen UFC 257 -tapahtuman pääkamppailussa Abu Dhabissa. Toisessa kevytsarjan pääkortin ottelussa kohtaavat Dan Hooker ja Michael Chandler.

White ei tarkentanut, millaisia otteita Nurmagomedov haluaa ensi viikonloppuna nähdä. Hänen mukaansa neuvottelut paluuottelusta ovat vielä pahasti kesken.

White keskusteli Nurmagomedovin kanssa tämän paluusuunnitelmasta perjantaina Abu Dhabissa.

Nurmagomedov voitti viime lokakuussa Justin Gathjen UFC 254 -tapahtumassa ja ilmoitti ottelun jälkeen kehässä pitämässä tunteikkaassa puheessaan, että hän lopettaa uransa siihen.

Taustalla oli ottelijan äidilleen antama lupaus siitä, että tuo ottelu jää hänen viimeisekseen.

Nurmagedovin isä ja valmentaja Abdulmanap Nurmagomedov kuoli heinäkuussa koronaviruksen jälkioireisiin.

Venäläisottelijan on odotettu pyörtävän päätöksensä. Hän itse puhui mahdollisesta paluustaan viime joulukuussa.

Nurmagomedov on otellut 29 ammattilaisottelua ja voittanut niistä kaikki. Sekä Poirier että McGregor ovat hävinneet hänelle jo kertaalleen.

McGregor on otellut UFC-häkissä edellisen kerran viime tammikuussa. Hän ilmoitti kesällä lopettavansa uransa – ja muutamaa kuukautta myöhemmin jatkavansa sitä.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?