Earl Thomas lähetti appivanhemmille intiimin videon - Urheilu - Ilta-Sanomat

Vaimolta rajuja väitteitä urheilutähdestä – avautui törkeästä seksiviestistä ja appivanhemmille lähetetystä intiimistä videosta

Kymmeniä miljoonia tienannut Earl Thomas on jälleen otsikoissa, jotka eivät häntä mairittele.

Earl Thomas etsii uutta seuraa.

15.1. 10:50

Ryhmäseksihurjastelija Earl Thomas on ajautunut entistä suurempiin vaikeuksiin, kertoo TMZ.

Thomas, 31, oli otsikoissa jo viime keväänä poikkeuksellisen voimakkaita tunteita herättäneen tapahtumaketjun jälkeen.

Thomas oli huhtikuussa rakastelemassa yhdessä kahden naisen ja veljensä Sethin kanssa vuokra-asunnossa, kun hänen aviovaimonsa Nina Thomas ryntäsi huoneeseen kahden ystävänsä kanssa.

Oikeuden asiakirjat paljastivat, että petetty nainen osoitti miestään päähän vain 30 sentin etäisyydeltä pistoolilla, josta oli poistettu varmistin. Toinen seksisessioon osallistunut nainen kuvasi uhkaavan tapahtuman kännykällään.

Kun poliisit saapuivat paikalle, paidaton puolustaja juoksi pihalla auton ympäri kannoillaan veitsellä varustautunut vaimonsa.

Perheonni ei kukoistanut kuin hetkittäin jouluna 2020, jolloin vaimo oli kutsunut miehensä vanhempiensa luokse Texasiin viettämään yhteistä aikaa ja samalla näkemään kolmea pientä lastaan.

Thomas julkaisi lämminhenkisen perhepotretin Instagramissa 25. joulukuuta.

– Hyvää joulua Thomasin perheeltä, hän kirjoitti.

Thomas ei malttanut hiljentyä joulun viettoon perinteisen kaavan mukaan, vaan sekoili pyhinä siihen malliin, että häntä syytetään oikeudessa väkivaltaisesta käytöksestä.

Vaimonsa mukaan mies juopotteli koko joulun: katosi retkilleen pimenevään yöhön ja palasi aamulla takaisin anoppilaan väkevästi päihtyneenä.

Oven taakse jätetty NFL-pelaaja riehui pihalla ja rikkoi appivanhempiensa talon ikkunoita. Hän löi nyrkkinsä läpi yhdestä ikkunasta, minkä jälkeen asunnon kuistille valui runsaasti verta.

TMZ kertoo, että Thomas lähetti 26. joulukuuta vaimolleen hävyttömiä tekstiviestejä. Vaimo väittää miehensä kehottaneen harrastamaan kanssaan suuseksiä heidän tyttärensä edessä.

31-vuotias pelaaja ei rauhoittunut edes siitä, että hänen äitinsä soitettiin paikalle: hävyttömyyksien huutelu vain jatkui. Poliisien saapuminen pihaan sai hänet lopulta aisoihin. Mies vietiin sairaalaan, jossa hänen vammansa tarkastettiin.

Eikä siinä vielä kaikki.

TMZ kertoo oikeuden paperien pohjalta, että vaimonsa mukaan mies jatkoi uhkaavaa käytöstään.

Nina Thomas tilitti, että Earl uhkasi palata anoppilaan ja polttaa vaimonsa kaikki tavarat, mikäli tämä ilmaantuu heidän yhteiseen kotiinsa Austiniin sekä potkaista vaimoaan takapuoleen.

Nina Thomas väittää, että mies oli vieläpä lähettänyt intiimin videon itsestään ja vaimostaan heidän lastenhoitajalleen ja vaimonsa vanhemmille.

Sen lisäksi vaimo ilmoitti kokeneensa lisäkärsimystä siitä, että oli saanut puhelimeensa intiimin videon miehensä ja vieraan naisen herkistä hetkistä.

Nina Thomas väittää, että on joutunut miehensä häiriökäyttäytymisen uhriksi useamman kerran viime kuukausina.

Earl Thomas on kiistänyt kaiken – myös joulunajan väitetyt tapahtumat. Häntä kuullaan oikeudessa videoyhteyden välityksellä myöhemmin tammikuussa.

31-vuotias yhdysvaltalainen on ainakin statukseltaan yksi NFL:n tähtipelaajista. Baltimore Ravensin pelaaja allekirjoitti maaliskuussa 2019 nelivuotisen ja 55 miljoonan dollarin eli 45,3 miljoonan euron sopimuksen.

Forbesin listan mukaan hän oli maailman 66:nneksi eniten tienaava urheilija vuonna 2019.

Thomas edusti Seattle Seahawksia yhdeksän kauden ajan. Hän voitti Super Bowlin vuonna 2014.

Thomas sai kenkää uudesta joukkueestaan jo syksyllä 2020, kun hän hölmöili ja löi joukkuetoveriaan harjoituksissa. Asiasta on raportoinut muun muassa ESPN. Tällä hetkellä hänellä ei ole joukkuetta.

Thomas voitti Super Bowlin vuonna 2014 Seattle Seahawksissa. Hän edusti seuraa yhdeksänä kautena ja kuittasi niistä vaivanpalkakseen 50 miljoonaa dollaria eli hieman yli 41,1 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?