Mitchell Pearce joutui skandaalin keskelle – tekstiviestiskandaali perui häät - Urheilu - Ilta-Sanomat

Urheilutähti jäi kiinni seksiviestien lähettämisestä toiselle naiselle – unelmahäät peruttiin pikavauhtia

Rugbytähti joutui hääskandaalin keskelle.

Mitchell Pearce vuonna 2011 pelatessaan New South Walesin joukkueessa.­

13.1. 13:26

Australialainen rugbytähti Mitchell Pearce on viime päivien ajan ollut otsikoissa kiusallisesta syystä.

Pearcen oli tarkoitus avioitua joulukuun lopussa puolisonsa Kristin Scottin kanssa. Scott on entinen klassisen koulutuksen saanut balettitanssija, nykyinen kuntosaliyrittäjä ja tanssiohjaaja.

Häistä piti tulla ylelliset; niihin oli australialaisen news.com.au-sivuston mukaan kutsuttu 150 vierasta, joukossa NRL:n eli National Rugby Leaguen, Australian korkeimman miesten rugbyn sarjatason tähtipelaajia.

Pearce lukeutuu tähtiluokkaan itsekin.

– Se tulee olemaan elämäni paras päivä. En malta odottaa, Pearce oli kommentoinut viikkoa ennen häitään Newcastle Newsille.

Vain muutama päivä ennen H-hetkeä häät kuitenkin peruuntuivat. The Daily Telegraph uutisoi, että Pearce oli jäänyt kiinni lähettelemästä seksuaalissävytteisiä ja flirttailevia viestejä toiselle naiselle.

Nainen oli Pearcen edustaman seuran Newcastle Knightsin nuori työntekijä.

DailyMailin mukaan työntekijän puoliso löysi viestit, ja ne tulivat tätä kautta myös Pearcen kihlatun tietoon.

Pearce kiisti lehdelle, että häät olisivat peruuntuneet. Hänen mukaansa ne olivat vain siirtyneet. Syyksi hän mainitsi koronaviruksen.

Hääjupakasta nousi Australiassa kuitenkin niin suuri kohu, että Pearce, 31, oli pakotettu kommentoimaan tapausta. Hän luki tiedotustilaisuudessa lausunnon.

– Nämä ovat olleet traumaattisia viikkoja henkilökohtaiselle elämälleni ja rakastamilleni ihmisille. Valitettavasti tekoni ovat vaikuttaneet joukkueeseen ja mikä tärkeämpää, läheisimpiin ihmisiini, Kristiniin ja perheeseeni, Pearce kommentoi.

Aiemmin oli ilmoitettu, että hän siirtyy sivuun Newcastle Knightsin kapteenin tehtävistä.

– Rakastan tätä seuraa ja rakastan perhettäni. Olen valmis tekemään töitä sen eteen, että olen paras mahdollinen mies niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Pearce ei vastannut kysymyksiin.

Newcastle Knightsin valmentajan Adam O’Brienin mukaan päätös jättää kapteenin tehtävät oli Pearcen oma. Abc.net.au-sivuston haastattelussa O’Brien myös kiisti, että tapaus olisi aiheuttanut kitkaa joukkueen sisällä, kuten oli huhuttu.

Pearce siirtyi Newcastle Knightsiin vuonna 2018. Aiemmin hän pelasi NRL-joukkue Sydney Roostersissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?