Eddie Hall esitteli voimiaan – penkkipunnerrus neljä naista painona - Urheilu - Ilta-Sanomat

Uskomaton video ällistyttää – voimamies latasi neljä naista painoksi ja antoi mennä

Brittiläinen Eddie Hall esitteli jälleen hurjia voimiaan.

Eddie Hallin voimat ällistyttävät yhä.­

9.1. 19:50

Brittivoimamies Eddie Hall valmistautuu parhaillaan nyrkkeilyotteluun toista voimajättiä, islantilaista Hafthor Björnssonia vastaan. Miesten on määrä iskeä yhteen Las Vegasissa syksyllä 2021.

Hall, 32, on avannut valmistautumistaan runsaasti Instagram-seuraajilleen. Perjantaina hän hämmästytti tuoreella voimailuvideollaan. Siinä kovakuntoinen voimamies tekee penkkipunnerruksia – hieman erilaisilla painoilla kuin normaalisti.

Tangossa roikkuu painona nimittäin neljä naista.

– Penkkipunnerrus kahdella ihmisellä on niin eilistä, Hall vitsailee.

Tanko nousee kolmesti. Kommenteissa suoritus on herättänyt paljon kehuja ja ihmettelyä.

Hall on maailman vahvin mies vuodelta 2017. Hänen penkkipunnerrusennätyksekseen kerrotaan 300 kiloa. Videolla olevien ”ihmispainojen” kokonaispaino ei ole tiedossa. Kommenteissa arvellaan, että tangossa voisi olla painoa noin 200–240 kiloa, joten ennätyksestä jäädään runsaasti, vaikka suoritus onkin vaikuttava.

Hall on pitänyt hallussaan maastavedon maailmanennätystä 500 kilolla. Viime toukokuussa hän paljasti, minkälaisen hinnan hän joutui maksamaan vuoden 2016 suorituksestaan.

– Menetin näkökykyni... silloin pelästyin melko lailla. Makasin vain lattialla ja tuijotin kattoa ja luulin, että tässä se on – näin Eddie Hall kuolee, hän muisteli pelottavaa hetkeä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?