P.K. Subban ja Lindsey Vonn erosivat – näin tähti­pariskunta kommentoi shokki­uutista

Pariskunta kertoi asiasta omilla Instagram-tileillään.

P.K. Subban ja Lindsey Vonn Ranskan avoimessa tennisturnauksessa 2019.

Urheilun pohjoisamerikkalainen superpari, jääkiekkoilija P.K. Subban ja ex-alppihiihtäjä Lindsey Vonn ovat eronneet. Pari tiedotti asiasta omilla Instagram-tileillään.

Subban ja Vonn ehtivät seurustella kolmen vuoden ajan. He menivät kihloihin vuosi sitten – Vonnin aloitteesta.

Vonn, 36, muisteli päivityksessään, kuinka upeita asioita pariskunta ehti kokea yhdessä.

– Hän on kiltti, hyvä mies, ja arvostan häntä suuresti. Oli miten oli, pitkän ja vaikean harkinnan jälkeen olemme päättäneet mennä eteenpäin erillään. Jatkamme aina ystävinä ja rakastamme toisiamme suunnattomasti, hän kirjoitti.

Subban, 31, jakoi Instagramissa hyvin samankaltaisen tekstin kuin hänen ex-kihlattunsakin. New Jersey Devilsiä edustava puolustaja toivoi yksityisyyttä ja rauhaa vaikean asian käsittelyyn.

– Lindsey on yksi kilteimmistä ja huolehtivaisimmista ihmisistä, jonka tunnen. Vaalin aikaamme yhdessä ja kaikkia niitä nauruja, jotka jaoimme.

Vonn ja Subban tapasivat vuonna 2017 ESPN:n järjestämässä urheilugaalassa. Superparin vauhdikasta elämää on sittemmin seurattu herkeämättä.

Vonn voitti komealla alppihiihtourallaan kolme olympiamitalia, neljä maailmancupin kokonaisvoittoa ja 82 osakilpailuvoittoa. Hän lopetti uransa 2019.

Subban voitti NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn 2013. Hän on edustanut Devilsin lisäksi Montreal Canadiensia ja Nashville Predatorsia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?