Craig Golias julkaisi huvittavan kuvan Instagram-tilillään - Urheilu - Ilta-Sanomat

Jättimäinen lihaskimppu julkaisi hauskan kuvan ja vitsaili törmänneensä odottamattomaan pulmaan: ”Olenko kasvanut vai...”

Craig Golias julkaisi huvittavan kuvan Instagram-tilillään.

Craig Golias on 190-senttinen ja 160-kiloinen järkäle.­

22.11. 9:33

Lihasten kasvattaminen on palkitsevaa puuhaa, etenkin jos tuloksia syntyy. Joskus tuloksia syntyy jopa niin paljon, että pullottavat lihakset voivat aiheuttaa yllättäviä arjen haasteita.

Kehonrakentaja Craig Golias kuuluu joukkoon, jonka lihasmassa vakuuttaa mutta myös vaikeuttaa. 190-senttinen ja 160-kiloinen järkäle julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan auton ratin takaa.

Autoon, johon ahtautuminen on hänelle epäilemättä haastavaa.

Hihattomassa paidassa poseeraava Golias jännittää kuvassa hauistaan. Kolossaalisen käsivarren ympärysmitta näyttää olevan lähes yhtä suuri kuin pikkuruisen auton ratti.

37-vuotias yhdysvaltalainen on sanaillut kuvatekstiin hupaisan vitsin.

– Kasvoinko isommaksi... Vai kutistuiko Porsche? hän kysyy.

Kuvassa oleva auto ei ole merkiltään Porsche.

Golias tunnetaan yhtenä maailman kookkaimmista kehonrakentajista, ja hän esittelee mieluusti veistosmaista olemustaan 500 000 Instagram-seuraajalleen.

Generation Ironin mukaan Golias epäilee kärsivänsä lihasdysmorfiasta, jossa henkilö pelkää, ettei ole riittävän lihaksikas.

Valtava lihasmassa ei ole myöskään varsinainen terveysteko.

– En huolehdi liikoja. En käytä liikaa steroideja tai syö hulluja määriä ruokaa. Ihmiset yllättyisivät, miten vähän käytän suhteessa siihen, miten iso olen, hän on todennut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?