Onko tässä mitään järkeä? Kehonrakentaja antoi UFC-tähden potkia häntä niin kauan kuin jaksaa – video näyttää kivuliaan lopputuloksen - Urheilu - Ilta-Sanomat

Onko tässä mitään järkeä? Kehonrakentaja antoi UFC-tähden potkia häntä niin kauan kuin jaksaa – video näyttää kivuliaan lopputuloksen

Amerikkalainen somepersoona Houston Jones teki kaksi kivuliasta haastevideota UFC-tähti Stephen Thompsonin kanssa.

Vapaaottelija Stephen Thompson pääsi kokeilemaan potkujensa tehokkuutta.­

9.11.2020 18:51

Amerikkalaisella kehonrakentajalla Houston Jonesilla tuntuu olevan omituinen mieltymys. Hän lisäilee huippusuositulle Youtube-kanavalleen ja muille sosiaalisen median tileilleen humoristisia videoita, joita yhdistää yksi asia: Jonesia sattuu aina.

Jonesin tuorein haaste vaikuttaa vielä ”normaalia” kivuliaammalta. Hän on nimittäin tehnyt kaksi videota UFC:n supertähden Stephen Thompsonin kanssa – mikä on jo sinällään kovin katastrofaalinen lähtökohta.

Jones haastoi viime viikolla Instagram-tilillään ja kokonaisuudessaan Youtube-kanavallaan julkaistulla videolla vuodesta 2012 lähtien UFC:ssä otelleen Thompsonin painissa ja pystyottelussa.

Kookkaalla lihaskimpulla vaikuttaa olevan vankka kamppailulajitausta, sillä hän peittoaa Thompsonin matossa ja mittelee pystyssäkin melko tasaväkisesti potkunyrkkeilyssä kannuksensa ansainneen välisarjalaisen kanssa.

Jones toki ottaa kosolti kipeitä osumia ja hänen huulensa vuotaa verta session jälkeen.

– Tämä vapaaotteluhaaste päättyisi huonosti kelle tahansa tavallisen tallaajan kohdalla, mutta maailman vahvimmalle miehelle, Houston Jonesille se oli vain normaali työpäivä, Youtube-videon saatetekstissä sanaillaan ja muistutetaan, ettei vastaavaa kannata yrittää kotona.

Thompson nousee UFC-häkkiin seuraavan kerran joulukuussa.­

Toinen, viikonloppuna julkaistu video, on vielä edeltäjäänsäkin älyvapaampi.

Jones antaa potkunyrkkeilykehissä tappiottoman ”Wonderboy” Thompsonin potkia häntä vapaasti niin kauan kuin jaksaa.

Lopputulos on odotettu. Kivusta huutava Jones lakoaa maahan ja hänen reiteensä alkaa vähitellen muodostua valtava mustelma. Tuokio ei tosin näytä olevan miellyttävä myöskään Thompsonille, joka valittelee potkimisesta kipeytynyttä jalkateräänsä.

– Alapotkujen vastaanottaminen UFC-ottelijalta oli hauskaa! Toivottavasti jalkasi on kunnossa, Jones kirjoitti Instagramissa videon yhteyteen.

37-vuotias Thompson on voittanut kymmenen 15:sta UFC:ssä käymästään ottelustaan. Joukossa on todella kovia päänahkoja: muun muassa Jorge Masvidal ja Robert Whittaker.

Yhdysvaltalainen kohtaa seuraavassa ottelussaan joulukuun puolivälissä Geoff Nealin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?