Katso erilainen painonnostokisa ISTV:ssä: Techno Snatch Helsinki – ”Tällaista ei ole ennen tehty” - Urheilu - Ilta-Sanomat

Katso erilainen painonnostokisa ISTV:ssä: Techno Snatch Helsinki – ”Tällaista ei ole ennen tehty”

Teknomusiikki pauhaa ja tukku Euroopan kovimpia painonnostajia antaa raudalle kyytiä! Sellainen ilta on tiedossa Helsingin Ruskeasuolla lauantaina 7.11.2020, kun Techno Snatch Helsinki -kutsukilpailu käynnistyy. ISTV näyttää kisan suorana lähetyksenä!

6.11.2020 13:03 | Päivitetty 7.11.2020 17:06

Korona-aikana painonnostajat ovat jääneet ilman kisoja ja teknomusiikin dj:t ilman keikkoja. Tästäpä syntyi ainutlaatuinen ajatus yhdistää nämä kaksi. Tavallisesti painonnostokisoissa musiikki vaimenee salissa aina, kun urheilija nousee lavalle tekemään suoritustaan. Mutta ei Techno Snatchissa. Siellä dj lataa suorituksiin lisää potkua omalla musiikkivalinnallaan.

– Tästä voi tulla todella huima kokemus. Vaikea sanoa, koska tällaista ei ole ennen tehty, hykertelee kisan järjestäjiin kuuluva Rion olympiakävijä ja painonnoston EM-pronssimitalisti Anni Vuohijoki.

Anni Vuohijoki ja kumppanit päättivät yhdistää painonnoston ja teknomusiikkishow’n samaan tapahtumaan.­

Anni Vuohijoki ja painonnostoseura Helsingin Herakles päättivät järjestää kovan luokan kilpailun, jotta vuodella siirtyneisiin olympiakarsintoihin valmistautuvat urheilijat saisivat pidettyä kilpailutuntumaa yllä. Alkuiltapäivästä Ruskeasuolla järjestetään kansallinen kisa. Kello 17 estradille nousevat kansainvälisen kutsukilpailun viisi naista ja seitsemän miestä. Joukossa on MM- ja EM-tason arvokisamitalisteja kuten Ruotsin Patricia Strenius ja Latvian Ritvars Suharevs sekä Suomen maajoukkueurheilijoita, mm. kisatauolta palaava Jesse Nykänen.

Tunnelmasta pitävät huolta dj:t Concha, Martin K4rma ja JayJay.

ISTV:n lähetys käynnistyy yllä olevassa videoruudussa kello 17, jolloin alkaa kutsukilpailu. Lähetys näkyy vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

Kilpailun alustava aikataulu:

  • 17:00 Iltakilpailun esittely

  • 17:30 Naisten tempaukset

  • 18:00 Naisten työnnöt

  • 18:45 Miesten tempaukset

  • 19:30 Miesten työnnöt

  • 20:00 Kilpailu loppuu

Kutsukisassa nostajat kilpailevat toki toisiaankin vastaan mutta ennen kaikkea tuloksia vastaan. Kisassa jaetaan bonusrahapalkintoja henkilökohtaisista ennätyksistä, kansallisista ennätyksistä ja tietyistä tulosrajoista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?