Eddie Hall syö jopa 7 000 kilokaloria päivässä - Urheilu - Ilta-Sanomat

Maailman vahvimman miehen jättiateriat hämmästyttävät – pistää poskeensa jopa 7 000 kilokaloria päivässä: ”Kaikki ei mahdu lautasille”

Britti Eddie Hallin leuatkin ovat töissä hänen valmistautuessaan nyrkkeilyotteluun islantilaisjätti Hafthor Julius Björnssonia vastaan.

Eddie Hallin ruoka-annokset hämmästyttävät.­

25.10. 13:27

Brittiläinen voimamies Eddie Hall elää kiireisesti valmistautuessaan nyrkkeilyotteluun islantilaisjätti Hafthor Julius Björnssonia vastaan.

Rankka valmistautuminen vaatii myös poikkeuksellisen ruokavalion. Hall syö The Sun -lehden kuusi reilua ateriaa päivittäin tavoitteenaan lihasmassan kasvattaminen.

– Hän syö noin 7 000 kilokalorin edestä päivässä. Eddie ei syö normaalin kokoisia annoksia, joten minun on tarjoiltava ruoka hänelle tarjottimilla, koska ruokaa on enemmän kuin lautasille mahtuisi, Hallin vaimo Alex sanoi lehdelle.

Suomen (1988 ja 1993) ja Euroopan vahvin (1995 ja 1997) mies Riku Kiri on arvioinut syöneensä 1990-luvulla viisihenkisen perheen annokset päivässä. Kiri kertoi harjoitelleensa kovaa ja popsineensa siinä sivussa noin 10 000 kilokaloria päivässä.

Eddie Hall kuvasi itsestään kertovaa tv-sarjaa viime vuoden huhtikuussa.­

Suurimman osan voimamies Hallin jättiaterioista valmistaa vaimo.

– Kyse ei ole siitä, etteikö Eddie osaisi tai viitsisi itse kokata. Hän on vain niin kiireinen harjoitellessaan seitsemänä päivänä viikossa, vaimo kertoi.

”The Beast” eli Peto on julkaissut Instagramissa kuvia muhkeista annoksistaan. Ne ovat ikään kuin maistiaisia myöhemmin tänä vuonna esitettävästä brittisarjasta Eddie Eats Xmas.

Hallin mukaan ”Petolautanen” sisältää noin 2,7 kiloa karibialaisittain valmistettua kanaa, porsasta, banaania ja riisiä.

Hall on julistanut pistävänsä poskeensa vähintään puolessa tunnissa myös puolalaisen joulukattauksen, joka sisältää 12 eri ruokalajia.

Lokakuussa Hall esiintyi neljän kilon intialaisen naanleivän takana. Iso mies oletti tarvitsevansa ulostuslääkettä vielä samana iltana.

Hän on esiintynyt myös aikaisemmin televisiossa syöpöttelysarjassa Eddie Eats America.

Hallin ja Björnssonin on määrä kohdata kehässä ensi vuonna Las Vegasissa.

Hall voitti Maailman vahvin mies -kilpailun vuonna 2017 ja Björnsson 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?