Cristiano Ronaldo hehkutti Habib Nurmagomedovia - Urheilu - Ilta-Sanomat

”Maailman puhutuin mies” lähetti tunteikkaan viestin miljoonille ihmisille – Cristiano Ronaldo liittyi Habib Nurmagomedovin kehujiin

Habib Nurmagomedov sai osakseen hehkutusta monesta suunnasta.

Habib Nurmagomedov on voittanut kaikki 29 UFC-otteluaan. Cristiano Ronaldo (oik.) hehkutti venäläistä Instagramissa.­

25.10. 9:13

Habib Nurmagomedov päihitti haastajansa Justin Gaethjen myöhään lauantai-iltana UFC 254:n pääottelussa. Nurmagomedov ratkaisi kevytsarjan mittelön triangelikuristuksella toisessa erässä. Sen seurauksena Gaethjen taju lähti kankaalle.

Nurmagomedov päätti uransa itkien kehän pinnassa samaan aikaan, kun Gaethjea heräteltiin takaisin tähän maailmaan.

Nurmagomedov ilmoitti luvanneensa äidilleen kolmen päivän keskustelujen jälkeen, että lauantai-illan kamppailu on viimeinen hänen karriäärillään.

Ottelijan isä ja valmentaja Abdulmanap Nurmagomedov kuoli heinäkuussa koronaviruksen jälkioireisiin. Hänen äitinsä ei olisi halunnut, että poika ottelee ilman häntä.

Venäläinen ilmoitti päätöksestään voittajahaastattelussa. Sen aikana hän kiitteli myös vuolaasti tiimiään ja vastustajaansa. Hän lähetti miljoonien katsojien seuraaman ottelun jälkimainingeissa myös tärkeän viestin koko maailmalle.

– Olkaa lähellä vanhempianne, koska emme voi ikinä tietää, mitä huominen tuo tullessaan, hänen tärkeä viestinsä kuului.

Voittamaton mestari (29–0) julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kiitti isäänsä kaikesta.

Habib Nurmagomedov kävi läpi suuria tunteita jo ennen UFC 254:ää. Hän kuvaili matkaansa nykyiseen asemaansa uskomattomaksi ja ylisti isänsä merkitystä jo ennen lauantain ottelua.

Ottelija sanoi havahtuneensa olevansa lokakuun kolmantena viikonloppuna maailman puhutuin mies vasta sen jälkeen, kun hänen veljensä otti asian puheeksi.

Suuret ihmismassat eri puolella maailmaa ovat puhuneet sankarihahmosta luonnollisesti myös tuoreen vapaaottelumittelön jälkeen.

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo julkaisi Instagramin tarinaosiossa terveisensä Nurmagomedoville. Ronaldo oli kaapannut tililleen tv-kuvan kehän pinnassa itkevästä venäläisottelijasta.

– Onnea veli. Isäsi on sinusta ylpeä, CR7 kirjoitti.

Myös Daniel Cormier kutsui venäläistä veljekseen. Uransa lopettanut UFC:n alemman raskaansarjan ja raskaansarjan mestari julisti, että Nurmagomedov on lajin historian suurin tähti ja kiitteli häntä häkeissä vietetystä ajasta.

UFC:n tunnetuin hahmo Conor McGregor onnitteli venäläistä hyvästä esityksestä ja esitti vielä surunvalittelut Nurmagomedov isän poismenon johdosta Habibille ja koko hänen perheelleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?