Poolbiljardin parhaat suomalaiset kohtaavat – katso Finnish Pool Tourin avauskisan ratkaisupelit suorana ISTV:ssä!

ISTV näyttää poolin mestaruussarjan Finnish Pool Tourin ensimmäisen osakilpailun ratkaisuhetket suorana lähetyksenä sunnuntaina 18.10.2020 kello 14.30 alkaen.

18.10.2020 14:55

Finnish Pool Tourille osallistuvat kaikki Suomen parhaat poolpelaajat. Kauden ensimmäisessä osakilpailussa Jyväskylässä Billiard & Darts Black Diamondissa lajina on 9-pallo.

Rankingykkönen Jani Uski (Kotka) on ehdottomasti kisan suurimpia voittajasuosikkeja. Hänen niskaansa hengittää Suomen kakkospelaaja Casper Matikainen (Espoo), joka sijoittui viime vuonna 9-pallon MM-kilpailuissa viidenneksi. Listan kolmospelaaja Petri Makkonen (Hyvinkää) on myös vahva ennakkosuosikki.

Jani Uski on poolissa se mies, jota muut suomalaiset tällä hetkellä jahtaavat.

ISTV näyttää suorana lähetyksenä kilpailun ratkaisevat ottelut, toisen välierän ja finaalin. Koska välierät pelataan kahdella pöydällä yhtä aikaa, vain toista niistä seurataan lähetyksessä. Lähetys alkaa yllä olevassa videoruudussa kello 14.30 välierällä ja jatkuu kello 16.30 alkavalla finaalilla. Lähetys näkyy vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

9-pallossa tarkoituksena on pussittaa pallot numerojärjestyksessä pienimmästä alkaen. Se pelaajista, joka pussittaa ysin hyväksytysti, voittaa erän. Tourilla ottelut pelataan seitsemään tai kahdeksaan erävoittoon.

Finnish Pool Tourilla on neljä osakilpailua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?