Ronnie O’Sullivan maalasi kyntensä pinkeiksi tärkeän asian puolesta - Urheilu - Ilta-Sanomat

Ronnie O’Sullivan maalasi kyntensä pinkeiksi tärkeän asian puolesta: ”Unohda pelkkä kuva, pelaan koko turnauksen niiden kanssa”

Ronnie O’Sullivan osoitti näyttävästi tukensa rintasyöpää vastaan taistelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

13.10.2020 9:48

Snookerin hallitseva maailmanmestari Ronnie O’Sullivan, 44, on tottunut hätkähdyttämään niin pelisuorituksillaan kuin käytöksellään.

Maanantaina English Openin avausottelussa huomio kiinnittyi O’Sullivanin kynsiin. Lajilegenda marssi Milton Keynesin peliareenalle kohtaamaan Ranskan Brian Ochoiskin kirkkaan pinkin kynsilakan koristamana.

O’Sullivanin uuden tyylin taustalla on kaunis ajatus. O’Sullivan kertoi Twitterissä päättäneensä osallistua Future Dreams -hyväntekeväisyysjärjestön kampanjaan, jolla järjestö haluaa kiinnittää huomiota rintasyövän vastaiseen toimintaan.

– Ystäväni Andrew kysyi, suostuisinko värjäämään kynteni kuvaa varten. Minä vastasin, että unohda pelkkä kuva, pelaan ottelun tai vaikka turnauksen niiden kanssa, jos haluat, O’Sullivan kertoi Eurosportin haastattelussa ottelun jälkeen.

Itse ottelu alkoi O’Sullivanin kannalta huolestuttavasti, kun 21-vuotias haastaja Ochoiski voitti kaksi ensimmäistä erää vakuuttavasti.

Elokuun lopulla kuudetta maailmanmestaruuttaan juhlinut O’Sullivan kuitenkin kokosi itsensä ja otti uuden kauden ensimmäisen voittonsa lukemin 4–2.

O’Sullivan ja pinkit kynnet nähdään tositoimissa seuraavan kerran keskiviikkona. Kohutähti vakuutti, että hän pitää tyylistään kiinni läpi turnauksen – kenties jopa pidempään.

– Itse asiassa pidän näistä, nämä kynnet saattoivat tulla jäädäkseen, O’Sullivan myhäili ottelun jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?