Katso suunnistuksen Viestiliigan miesten Lukkari-viesti suorana ISTV:ssä! - Urheilu - Ilta-Sanomat

Katso suunnistuksen Viestiliigan miesten Lukkari-viesti suorana ISTV:ssä!

Suunnistuksen Viestiliigan miesten viides osakilpailu Lukkari-viesti juostaan Nousiaisissa sunnuntaina 4.10.2020. ISTV näyttää kisan suorana lähetyksenä kello 12.10 alkaen.

29.9.2020 15:05

ISTV:n lähetys aukeaa yllä olevaan videoruutuun. Miesten viestin yhteislähtö on kello 12.30. Lähetys näkyy ISTV:ssä vain suorana, mutta jälkilähetys on myöhemmin katsottavissa Viestiliigan Youtube-kanavalla.

Lisätiedot Viestiliigan sivuilla tästä linkistä. Naisten kilpailusta on oma lähetyksensä, joka alkaa kello 9.40.

Näin Viestiliigan tiedotteessa ennakoidaan Lukkari-viestiä:

Kivenheiton päässä vuoden 2022 Lukkari-Jukolan maastosta suunnistettava kolmen osuuden Lukkari-viesti kokoaa lähtöviivalle kaikki miessuunnistuksen suomalaiset kärkiseurat. Kaikkiaan ilmoittautuneita joukkueita on 62 kappaletta.

Pöytyän SM-viestissä voittoa juhlinut Tampereen Pyrintö siirtyi Viestiliigan miesten kilpailun kärkeen niukkaakin niukemmalla erolla. Johtoasema Helsingin Suunnistajiin on viisi pistettä.

Helsingin Suunnistajat on pärjännyt kauden 2020 liigassa laajalla rintamalla, mutta seura ei ole Lappeenrannan avausosakilpailun jälkeen onnistunut voittamaan yhtään osakilpailua. Nousiaisissa HS:llä on jälleen mahdollisuus nousta korkeimmalle korokkeelle.

HS ja Pyrintö ratkaisevat Viestiliigan kokonaiskilpailun voiton 2020, ellei ihmeitä tapahdu. Turun Metsänkävijät on liigassa kolmantena 90 pisteen päässä Pyrinnöstä. Elokuussa kompuroinut, mutta kahdessa edellisessä osakilpailussa kolmen kärkeen rientänyt Ikaalisten Nouseva-Voima on liigan neljäntenä 21 pistettä Turun Metsänkävijöitä perässä. Nouskilaisten niskaan hengittävät Helsingin Suunnistajien kakkosjoukkue, Kalevan Rasti ja Paimion Rasti.

Viestiliigan lopullinen voittaja ratkeaa vasta Ikaalisten päätösosakilpailussa, mutta Nousiaisissa haetaan sunnuntaina viimeiset askelmerkit siihen, minkälaisista asetelmista liigan voitto ja muut kärkisijat reilun viikon päästä ratkaistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?