Conor McGregorin epäillystä törkyteosta lisätietoja – väitetty uhri vietti lomaa aviomiehensä kanssa - Urheilu - Ilta-Sanomat

Conor McGregorin epäillystä törkyteosta lisätietoja – väitetty uhri vietti lomaa aviomiehensä kanssa

Conor McGregoria epäillään muun muassa seksuaalisen väkivallan yrityksestä.

Conor McGregoria vastaan ei ole nostettu syytteitä, hänen asianajajansa on kertonut.­

14.9. 13:02

Vapaaottelija Conor McGregorin epäillään esitelleen intiimialuettaan nuorelle naiselle baarissa Calvissa, Korsikan saarella maanantain vastaisena yönä viikko sitten.

Toiminnalle ei ollut naisen suostumusta. Aviomiehensä kanssa lomaa viettänyt nainen oli tilanteesta syvästi järkyttynyt.

Ranskalainen paikallismedia France 3 Corse ViaStella on haastatellut todistajaa, joka puolestaan keskusteli tapahtumailtana väitetyn uhrin kanssa. Todistajan mukaan McGregor oli turvamiehineen matkalla vessaan, kun hän paljasti itsensä.

Ranskalaismedia ei saanut tietää todistajalta, koskiko McGregor väitettyyn uhriin tai lähestyikö hän tätä myöhemmin yön aikana.

Aiemmin uutisoitiin, että McGregoria, 32, syytetään itsensäpaljastamisesta ja seksuaalisen väkivallan yrityksestä. Hänet pidätettiin torstaina ja poliisi kuulusteli irlantilaista.

McGregor oli pidätettynä kaksi vuorokautta. Santarmit vapauttivat hänet toissapäivänä, McGregorin asianajaja kertoi USA Todayn mukaan.

Irlantilainen vietti Korsikalla lomaa puolisonsa kanssa. Hän on kiistänyt kaikki hänestä esitetyt syytteet.

Haute-Corsen syyttäjä ei halua kommentoida tapausta. Paikallismedian mukaan syyttäjä on aloittanut asiassa esitutkinnan epäillystä itsensäpaljastamisesta ja seksuaalisen väkivallan yrityksestä.

Pidätyksen takia McGregorilta jäi hyväntekeväisyystempaus väliin, kertoo USA Today. Hänen oli määrä tähdittää kilpailua, jossa kaksi neljähenkistä joukkuetta vesipyöräili Calvista Monacoon 180 kilometrin matkan. Tempauksen tarkoituksena oli lisätä tietoisuutta turvallisuudesta vesillä.

Monacon ruhtinatar Charlene olisi ollut yksi McGregorin vastustajista. McGregorin joukkue, nimeltään Notorius McGregorin liikanimen mukaisesti, hävisi kilpailun supertähden puuttuessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?