Jorma, 59, katsoi Nuorten Leijonien MM-finaalia baarissa Pattayalla – kun kulta varmistui, ruotsalaiset räjäyttivät tunnelman kattoon - Urheilu - Ilta-Sanomat

Jorma, 59, katsoi Nuorten Leijonien MM-finaalia baarissa Pattayalla – kun kulta varmistui, ruotsalaiset räjäyttivät tunnelman kattoon

Jorma juhli Nuoria Leijonia tilaamalla pöydän täyteen sinivalkoisia drinkkejä.

Julkaistu: 6.1.2019 11:00

Thaimaassa lomaileva Jorma Laksell, 59, sai onnitteluja jopa ruotsalaiselta hotellinjohtajalta.

Myös Thaimaan Pattayalla juhlittiin sunnuntaina Nuorten Leijonien MM-kullan kunniaksi – ruotsalaisessa baarissa.

Raisiolainen rakennusalalla työskentelevä Jorma Laksell, 59, kävi sunnuntaina aamu-uinnilla ja suunnisti paikalliseen baariin katsomaan kultapeliä. Yöllä Suomen aikaa alkanut peli alkoi otollisesti aamutuimaan Thaimaassa, jossa kello on viisi tuntia edellä.

– Olen katsonut täällä kaikki pelit kyllä, jo kymmenen vuotta talvikaudet Thaimaassa viettänyt Laksell kertoo.

Baarissa oli kolmisenkymmentä henkeä. Alle kymmenen oli suomalaisia, suurin osa ruotsalaisia.

– Ruotsalaiset ovat todella mukavia ja fiksuja, se täytyy sanoa. Pientä vinoilua meillä toki aina on puolin ja toisin, mutta tässä pelissä he olivat täysin Suomen puolella.

Kun päätössummeri soi Suomen kullan merkiksi, tunnelma baarissa räjähti.

– Ruotsalaiset alkoivat huutaa hurraata. He tulivat paiskaamaan kättä ja onnittelemaan. En laskenut, kuinka moni tuli. Mutta hotellin ruotsalainen johtajakin tuli onnittelemaan meitä.

Jorma soitti baarin kelloa voiton hetkellä. Se on merkki, että nyt tarjotaan kaikille kierros. Oli sinivalkoisten drinkkien aika.

Mitä baarin drinkeissä oli?

– Ei niissä ollut kuin jonkin verran viinaa. Kuuntelin vähän, että jostain margaritasta he puhuivat. Thaini ei ole täydellistä, joten en oikein osaa sanoa varmasti, mistä drinkit koostuivat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?