Tätä et nähnyt ottelussa! Vapaaottelumestari Anton Kuivasen pukuhuoneessa: "Nyt on aika antaa tekojen puhua" - Urheilu - Ilta-Sanomat

Tätä et nähnyt ottelussa! Vapaaottelumestari Anton Kuivasen pukuhuoneessa: "Nyt on aika antaa tekojen puhua"

Anton Kuivanen tunnetaan yhtenä maailman kovapäisimmistä vapaaottelijoista. Kuivanen päästi kamerat iholleen vielä juuri ennen H-hetkeä ja avasi pukuhuoneensa oven ISTV:lle myös ottelun jälkeen. Tätä et näe muualta! 

18.5.2015 13:58

Kuivasen keskittyminen ei herpaannut hetkeksikään eivätkä hermot petä koskaan - edes ennen ottelua eikä sen aikana. ISTV:n minidokumentissa vapaaottelijan rautaisen kuoren takaa paljastuu herkkä, aito ja empaattinen persoona, joka kertoo dokumentissa avoimesti ajatuksistaan, haaveistaan ja pettymyksistään.  ISTV:n minidokumentin Anton Kuivasen valmistautumisesta lauantaina käytyyn otteluun Sean Carteria vastaan kruunaa Kuivasen murskavoitto. Minidokkarin päättävässä viidennessä osassa seurataan Kuivasen mietteitä ennen ja jälkeen ottelun.  Ikuinen herrasmies Kuivanen päästää ISTV:n kamerat ja mikin iholleen vielä juuri ennen H-hetkeä ja avaa pukuhuoneensa oven kuvausryhmälle myös ottelun jälkeen, jolloin hän kertoo voiton jälkeiset tunnelmat. Anton kertoo ottelun menneen juuri niin kuin hän suunnitteli, vain tyrmäysvoitto jäi puuttumaan. Dokumentissa Kuivanen kehuu vastustajaansa kovapäisyydestä ja kondiksesta, ja kertoo, että intoa on "aivan perkeleesti" ja kuntoa riittäisi vielä toiseenkin matsiin: "Nyt kohti vielä kovempia koitoksia!"  Ottelun jälkeen ensimmäiseksi tyttöystävä saa suukon ja urheilunopettaja isä pääsee onnittelemaan jo melko isoa poikaansa.   

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?